Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Canalini Blu – voor een authentieke vakantie in Italië

Ben je op zoek naar een fijne plek voor je vakantie in Italië? Dan ben je bij Canalini Blu aan het goede adres! Renato en Sylvia Canalini helpen je graag bij je zoektocht naar de perfecte plek.

Daarbij voorzien ze je van voldoende informatie en advies, allemaal op basis van persoonlijke ervaring. Ze hebben alle accommodaties persoonlijk gezien, de sfeer geproefd en de omgeving verkend, zodat ze zeker weten dat je een onvergetelijke vakantie in Italië beleeft.

Van Le Marche tot heel Italië

In 2001 besloten Renato en Sylvia om vakantie-accommodaties te gaan verhuren in het door hen zó geliefde Italië. Ze begonnen in de regio Le Marche, waar Renato vandaan komt.

In die tijd was dit stukje Italië nog niet door het massatoerisme ontdekt en ook nu nog vind je er tal van verborgen pareltjes en verlaten stranden. Zeker als zo’n geboren en getogen Marchigiano als Renato je de weg wijst…

Grenzen verleggen binnen de laars

Omdat het werk Sylvia en Renato zoveel plezier gaf, zijn ze letterlijk en figuurlijk hun grenzen gaan verleggen. Ze gingen op onderzoek uit in het welbekende, romantische Toscane, maar ook in het aangrenzende, wat grilligere en vooral groenere Umbrië.

een-eigen-huis-in-Toscane (1)

Ook reisden ze naar het schilderachtige en tot de verbeelding sprekende Campanië, met de sprookjesachtige Amalfikust. Ze dronken een cappuccino in de lokale koffiebar, bewonderden het uitzicht maar gingen bovenal op zoek naar prachtige accommodaties die ze zouden kunnen verhuren.

Atrani-Amalfi-strand Ravello-Amalfikust (1) Amalfikust (2)

Na enige tijd lonkte weer een ander deel van Italië, Ligurië, dat het hart van zowel Sylvia als Renato wist te stelen. Vooral het beeldschone gebied rondom de kleurrijke Cinque Terre is een échte aanrader, waar ze sinds 2004 enkele fijne accommodaties verhuren.

Monterosso-al-Mare-Cinque-Terre-Ligurie Scenic view of colorful village Vernazza in Cinque Terre

Authentiek op vakantie in Italië

De kracht van Canalini Blu ligt in de persoonlijke aandacht voor elke klant. Renato en Sylvia delen vanaf het eerste contact dat heerlijke Italiëgevoel met je.

Ze proberen je met een op maat gegeven advies zoveel mogelijk tegemoet te komen qua vakantiewensen. Dat kan ook makkelijk, aangezien ze allebei álle accommodaties in het aanbod bezocht hebben.

Zo hebben ze alvast de sfeer kunnen voelen waar je als Italiëliefhebber naar op zoek bent: la dolce vita in ottima forma!

Voor grote, commerciële vakantieparken ben je bij hen dus niet aan het juiste adres, maar als je een authentieke vakantieplek zoekt, in een prachtige omgeving waar veel moois te zien en veel lekkers te proeven is, dan kan Canalini Blu je verrassen met tal van mooie plekjes.

Pak je koffer maar!

Op de website CanaliniBlu.nl krijg je aan de hand van prachtige kleurenfoto’s en levendige beschrijvingen een duidelijk beeld van de met zorg geselecteerde accommodaties. Er is regelmatig nieuw aanbod, want Sylvia en Renato weten steeds weer nieuwe accommodaties te vinden.

Heb je een plek gezien waar je graag je volgende vakantie doorbrengt? Of weet je al waar je ongeveer op pad zou willen gaan? Sylvia en Renato helpen je graag bij vragen en natuurlijk ook met een persoonlijk gesprek of advies.

Het enige dat je dan nog zelf moet doen, is je koffer pakken en genieten van al het moois dat er op je ligt te wachten… Buone vacanze!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *