Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Giardinissimo – ontdek de meer dan honderd mooiste tuinen in Italië

Ciao tutti! Onze nieuwe Special, Giardinissimo, is misschien wel de kleurrijkste Special die we tot nu toe hebben gemaakt. In deze Special vind je namelijk de mooiste tuinen van Italië. Stuk voor stuk groene oases – met in het voorjaar een adembenemend mooie kleurenpracht – om verliefd op te worden.

Groene oases vol kleur

Het zijn stuk voor stuk groene oases vol kleur, om urenlang in te dwalen, je longen te vullen met schone lucht en de geur van bloemen, planten, kruiden en bomen diep op te snuiven. Om je te laten betoveren door mythologische beelden, klaterende fonteinen, weidse vergezichten en romantische prieeltjes.

Om de hectiek van alledag even achter je te laten en je onder te dompelen in de schoonheid van de natuur. Om tot rust te komen én nieuwe inspiratie op te doen.

Ontdek meer dan honderd tuinen in Italië

Hoewel we meer dan honderd verschillende tuinen hebben verzameld (ál onze favorieten), omvat deze Special natuurlijk niet élke tuin die in Italië te vinden is. Zo ontbreekt de Orto Botanico in Cagliari (daar stonden we helaas voor een gesloten deur) en hebben we in Puglia, Basilicata en Calabrië nog geen prachtige tuin gevonden die ons hart écht sneller doet kloppen.

Ook hebben we alle grootse nationale en regionale parken buiten beschouwing gelaten, net als de WWF-oases. Daar zijn er zo veel van, waar ook weer zo veel over te vertellen valt, dat we ze bewaard hebben voor een eigen Special. Want met deze unieke tuinenselectie, die meer dan honderd tuinen en ruim zeshonderd pagina’s beslaat, valt er genoeg te genieten.

In deze blog geven we al een klein voorproefje, meer pagina’s uit de Special bekijk je via deze linkBuon divertimento!

Bestel Giardinissimo – de mooiste tuinen in Italië 

P.S. De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (je pc, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Prachtige gids, complimenten Saskia!

  2. Grazie Anneke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *