Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti Special #5: Italië in 400 tips!

Ciao tutti! We beginnen het nieuwe jaar meteen goed, met een kleurrijke Ciao tutti Special vol met tips voor heel Italië. In totaal zijn het er (iets meer dan) 400 geworden, met voor ieder wat wils. Het resultaat is een dikker dan dik naslagwerk met meer dan 300 pagina’s vol Italië-inspiratie! Een kleine sneak preview:

Special-Italie-tips-1 Special-Italie-tips-2 Special-Italie-tips-3 Special-Italie-tips-4 Special-Italie-tips-5 Special-Italie-tips-6 Special-Italie-tips-7 Special-Italie-tips-8 Special-Italie-tips-9 Special-Italie-tips-9b

Ga je met ons mee op reis, door dit mozaïek van wonderlijke plekken, culinaire hoogstandjes, prachtige natuur, kleurrijke foto’s en bijzondere sfeervolle steden, stadjes en dorpen dat Italië heet? Je kunt Ciao tutti Special #5 Italia in 400 tips bestellen via onderstaande button.

Special-Italie-tips-1

Bestel Ciao tutti Special #5 – Italia in 400 tips voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Giardino delle Rose, Firenze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *