Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

To Rome with Love – een schitterende ode aan Rome van Woody Allen

De langverwachte nieuwe film van Woody Allen, To Rome with Love, met in de hoofdrol niemand minder dan de Eeuwige Stad, heeft stevige kritieken te verduren gekregen. Het verhaal is inderdaad ook flinterdun, maar de prachtige beelden van Rome en de heerlijke muziek maken alles goed.

Wie To Rome with Love kijkt, raakt met elk beeld verliefder op de stad Rome en op haar monumenten, haar inwoners, haar kleurrijke verschijning, haar schilderachtige doorkijkjes en panorama’s. Ik zal niet al te veel verklappen van het verloop van het verhaal – voor degenen die de film nog willen gaan zien – maar wel vast een voorproefje geven aan de hand van een aantal beelden uit de film:

Bestel de dvd van To Rome with Love via deze link bij bol.com.

De mooiste muziek uit de film
Zoals gezegd wordt To Rome with Love niet alleen gedragen door de prachtige beelden van de stad, maar ook door de muziek. Daarom zetten we de vier mooiste liedjes uit de film op een rijtje, want juist de combinatie van Rome in beeld en geluid maakt de film zoals gezegd zo heerlijk. To Rome with Love, that’s amore – dus ondanks de kritieken toch even lekker gaan zwijmelen!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *