Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Kiko Milano zorgt voor Tuscan Sunshine op je snoet

Met de nieuwe make-uplijn Tuscan Sunshine zorgt het Italiaanse cosmeticamerk Kiko Milano voor Toscaanse zonneschijn op je gezicht. Dankzij deze nieuwe lijn zie je er net zo stralend uit als na een ontspannen vakantie in de Toscaanse heuvels.

We laten je zien welke producten de nieuwe Tuscan Sunshine-lijn omvat, zodat je een fijne dosis Toscaanse zon in huis kunt halen.

Gezichtsverzorging
Voor het hydrateren van je gezicht is er de Tuscan Sunshine Gel To Water Face Cream, een lichte en subtiele crème die de huid een gladde, elastische egale uitstraling geeft. Vervolgens egaliseer je je teint met Tuscan Sunshine Luminous Foundation, in de kleur die het beste bij jouw gezicht past.

Het fixeren van de foundation gaat perfect dankzij de Tuscan Sunshine Perfecting Powder, een perfectionerende, fixerende en stralend makende poeder. Neem de poeder op met draaiende bewegingen met het bloemvormige uiteinde van de kwast uit de collectie Tuscan Sunshine 2 in 1 Brush.

Voor de finishing touch zijn er de Tuscan Sunshine Radiant Bronzer en de Tuscan Sunshine Face Palette, waarmee je je contouren mooi uit kunt laten komen, je lichtpunten benadrukt en je teint verlevendigt.

Een zonnige oogopslag
Voor stralende ogen breng je Neutral Eye Base Primer, een neutraliserende en fixerende oogprimer, aan op je oogleden. Met de specifieke kwast 51 Shader Brush vervaag je de roze oogschaduw van het Tuscan Sunshine Eyeshadow Palette 01.

Breng dan de oranje oogschaduw van dezelfde palette aan in de buitenhoek van het oog en vervaag deze in de arcadeboog en onder de onderste wimperlijn.

Breng in de binnenhoek van het oog de oogschaduw van de lichtere kleur aan van het Tuscan Sunshine Eyeshadow Palette 01.

Definieer de vorm en de dikte van de wenkbrauwen met de Tuscan Sunshine Duo Eyebrow. Voor wimpers met verlengend effect gebruik je de Tuscan Sunshine Primer Mascara.

Voltooi je verblindende oogopslag met de Tuscan Sunshine 3 in 1 Mascara. De dubbele applicator zorgt ervoor dat je gemakkelijk verschillende effecten kunt creëren.

Lippen om te zoenen
Hydrateer en voed je lippen met de Tuscan Sunshine Lip Oil, die ze en zacht en glanzend maakt. Tot slot kleur je je lippen met de Tuscan Sunshine Shiny Lipstick 02 of met de lipgloss. Om te zoenen zo mooi!

Alle Tuscan Sunshine-producten zijn te koop in de winkels van Kiko Milano en in de webshop.

foto’s: Kiko Milano

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *