Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

De kleurrijke Giardini Italiani-collectie van Collistar

Stel je voor dat je op een zonnige voorjaarsochtend de poort opent en een Italiaanse tuin betreedt, waar in een ver verleden alleen koningen en prinsessen kwamen. De perfecte geometrische vormen hebben een magisch en hoogst aantrekkelijk effect door het fantastische doolhof met struiken, bloemperken, bloesem en bosjes en vergezichten die zich uitstrekken tot de horizon.

Welkom in een van de meest bekende wonderen van Italië: de Italiaanse renaissance-tuinen, die vandaag de dag nog door miljoenen mensen uit alle wereldstreken worden bezocht. Collistar brengt deze kleurrijke tuinen tot leven met de collectie Giardini Italiani; een pure, zachte en vriendelijke look geïnspireerd door een weelderige wereld van bloeiende bloesem, vrolijke kleuren en pasteltinten die een perfecte stijl weerspiegelen.

Het sterproduct: highlighter voor een prachtige glow
Hier is Collistars kijk op de Italiaanse tuin. Twee prachtige poeders, een must have voor een zachte, subtiele tint en een ongelooflijk mooie glow op het gezicht. Alsof je de tuin kunt aanraken als je je armen uitstrekt vanaf het balkon dat in reliëf op het poeder aanwezig is.

Deze highlighter (€ 32,95) biedt een limited edition palet voor het gezicht en oogleden die aan het oppervlak is verfraaid met een decoratie die sowieso al een genot is om naar te kijken. In het palet vind je een blusher/oogschaduw/highlighter met steeds drie kleuren. Hij is er in twee kleurvarianten: Pink Bouquet benadrukt een stralende glow met roze tinten, Peach Bouquet biedt koraal- en ambertinten.

Vibrazioni di Colore Lipstick
Twee in één: deze Vibrazioni de Colore Lipstick (€ 24,95) plus een gratis transparant lippotlood dat beschermt tegen het uitlopen van lipstick. Met deze lippenstift lijken je de lippen bovendien voller, doordat Collistar de intense kleur van een lipstick heeft gecombineerd met de glans van een gloss. De lippenstift verschijnt in vier nieuwe kleuren: Cherrywood, Rosewood, Begonia en Cyclaam.

Mascara Infinito
De best verkochte Collistar-mascara (€ 24,95) die precies doet wat het belooft: het geeft je verbluffend verleidelijke wimpers. Deze waterproof mascara met ingebouwde kam applicator separeert je wimpers perfect. Het borsteltje met zachte elastomeren maakt de wimpers voller en houdt deze vrij van klontjes. Vanaf het eerste laagje ontstaat een prachtige krul en zijn de wimpers bedekt met een diepzwarte kleur en bijzonder glossy effect.

Bloeiende tuin als inspiratiebron
De collectie bestaat daarnaast uit een double effect-oogschaduw in drie varianten: Calla lilly, Peach blossom en Sage (€ 18,25). Een tuin in volle bloei vormde de inspiratiebron voor deze nieuwe pastelkleuren met veel kleurafgifte en parelglans. Deze oogschaduw kan zowel met een vochtige applicator worden gebruikt voor een sterkere kleurintensiteit en langhoudend effect of droog voor een glanzend, naturel en subtiel effect.

De Silk Effect Maxi Blusher is er in twee nieuwe kleuren: Golden Pink en Rosewood (€ 34,50), beide met een gouden ondertoon en reflectie. De kracht van deze blushers? De rijk gepigmenteerde poeders bevatten naast heel subtiele glitterdeeltjes ook vitamine E en hyaluronzuur zodat de huid direct gladder oogt. De kleuren passen perfect bij de stemming van het seizoen en voorzien de wangen van een stralend effect.

De lipgloss van de Giardini Italiani-collectie (€ 22,25) bevat een concentraat aan functionele bestanddelen die de lippen zichtbaar voller en mooier maken. De gloss heeft een heldere en glanzende finish (zonder shimmers) en voelt ondanks de volle textuur tóch licht en glad op de lippen.

Deze gloss bevat een oligopeptide, een innovatief plantaardig collageen dat meer volume aan de lippen geeft en een mix van drie plantaardige wassen (mimosa, jojoba en zonnebloem) die de lippen beschermen en hydrateren.

Om het helemaal af te maken is er Giardini Italiani-nagellak (€ 8,25) in vijf glossy voorjaarskleuren, die doen denken aan de zachte kleuren van bloesem en voorjaarsbloemen in de tuin: lelietje-van-dalen (om solo of over de andere kleuren te gebruiken), magnolia, begonia, cyclaam en bougainville.

Ook deze collectie is deel van het Ti Amo Italia project dat Collistar –een merk met een honderd procent Italiaans hart – in de afgelopen drie jaar heeft omarmd om de wereld te vertellen over haar liefde voor Italië. De Giardini Italiani-collectie is te koop bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Buonasera,

    is de Collistar-aktie nog gaande?

  2. De winactie is al heel lang afgelopen, maar de collectie is denk ik nog wel verkrijgbaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *