Home » Italië dichtbij » Geniet van een Aperol onder je parasol!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Geniet van een Aperol onder je parasol!

Aan het einde van een mooie zomermiddag genieten we graag van een aperitivo. Een van onze favorieten is een Aperol Spritz, die met zijn vrolijke kleur perfect past bij de zomerse sferen op strand en terras.

Op ons strand staan de Aperolletjes al klaar, maar moeten de parasols nog worden uitgeklapt. Zorg jij dat er bij elke Aperol Spritz een parasol komt?

Wat moet je doen?
Print deze puzzel uit (dat kan heel makkelijk via deze link) en houd potlood (en wellicht een gum) bij de hand, om alle ontbrekende parasols te plaatsen.

De parasols mogen alleen horizontaal of verticaal naast de Aperolletjes worden geplaatst. Daarbij mogen de parasols elkaar niet raken, ook niet diagonaal. De getallen aan de zij- en onderkant van het diagram geven aan hoeveel parasols er in de desbetreffende rij of kolom moeten komen. Gelukt? Dan maak je als beloning een lekkere Aperol Spritz voor jezelf!

Win een badlaken met Aperol Spritz!
Met de oplossing kun je ook nog een mooi Italiaans badlaken winnen! Mail dan voor 15 augustus 2020 een foto van de ingevulde puzzel naar blog@ciaotutti.nl o.v.v. Puzzel Aperol. Onder de goede inzendingen verloten we twee badlakens met Aperol Spritz uit de collectie van Shabby Sheep Design.

Val je niet in de prijzen – of houd je niet van puzzelen? Namens Shabby Sheep Design mogen we alle lezers 25% korting bieden op alle niet-gepersonaliseerde badlakens (standaard en groot). Gebruik hiervoor code CiaoTuttiTowel25% in de webshop van Shabby Sheep Design (geldig tot 15 augustus 2020).

Nog meer puzzelplezier
Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer puzzels in Italiaanse sferen maken? In onze puzzelboekjes met Toscane of Rome in de hoofdrol vind je een divers aanbod aan puzzels, van speurpuzzels en sudoku’s tot logische puzzels en quizzen.

Je kunt het kleurrijke Toscaanse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat). Tot en met 31 juli 2020 betaal je slechts € 8,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat. Tot en met 31 juli 2020 betaal je hiervoor slechts € 5,95.

Wil je liever al puzzelend door Rome dwalen? Je kunt het Romeinse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Hints en oplossingen vind je in alle gevallen online. In de mail waarmee we je bestelling bevestigen, vind je een downloadlink voor een pdf met een aantal hints en alle oplossingen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Een reactie

  1. Will Langenberg

    Super puzzel, heb mijn best gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *