Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Geniet van een Aperol onder je parasol!

Aan het einde van een mooie zomermiddag genieten we graag van een aperitivo. Een van onze favorieten is een Aperol Spritz, die met zijn vrolijke kleur perfect past bij de zomerse sferen op strand en terras.

Op ons strand staan de Aperolletjes al klaar, maar moeten de parasols nog worden uitgeklapt. Zorg jij dat er bij elke Aperol Spritz een parasol komt?

Wat moet je doen?
Print deze puzzel uit (dat kan heel makkelijk via deze link) en houd potlood (en wellicht een gum) bij de hand, om alle ontbrekende parasols te plaatsen.

De parasols mogen alleen horizontaal of verticaal naast de Aperolletjes worden geplaatst. Daarbij mogen de parasols elkaar niet raken, ook niet diagonaal. De getallen aan de zij- en onderkant van het diagram geven aan hoeveel parasols er in de desbetreffende rij of kolom moeten komen. Gelukt? Dan maak je als beloning een lekkere Aperol Spritz voor jezelf!

Nog meer puzzelplezier
Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer puzzels in Italiaanse sferen maken? In onze puzzelboekjes met Toscane of Rome in de hoofdrol vind je een divers aanbod aan puzzels, van speurpuzzels en sudoku’s tot logische puzzels en quizzen.

Je kunt het kleurrijke Toscaanse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Wil je liever al puzzelend door Rome dwalen? Je kunt het Romeinse puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Hints en oplossingen vind je in alle gevallen online. In de mail waarmee we je bestelling bevestigen, vind je een downloadlink voor een pdf met een aantal hints en alle oplossingen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. Will Langenberg

    Super puzzel, heb mijn best gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *