Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Geef kleur aan la bella Italia met Ciao tutti’s printable kleurboek

Als kind deed je het waarschijnlijk veel: een mooie kleurplaat maken, met het puntje van je tong geconcentreerd uit je mond, met alle stiften netjes gesorteerd gaf je kleur aan dieren, sprookjes, auto’s en andere tafereeltjes. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kleurplaten voor volwassenen, want ook als je de basisschoolleeftijd al ver voorbij bent werkt niets zo ontspannend als een uurtje kleuren.

In ons printable kleurboek hebben we vijftig prachtige platen voor je verzameld, van Venetië tot de Cinque Terre, van Pisa tot Rome, van Italiaanse iconen tot culinaire beroemdheden. Een klein voorproefje:

Het enige dat je nodig hebt om je innerlijke Michelangelo aan te wakkeren en kleurrijke plaatjes tevoorschijn te toveren, zijn een pak wit papier op A4-formaat, een printer en een doos kleurpotloden of stiften. Veel kleurplezier!

Bestel dit printable kleurboek

Het Ciao tutti kleurboek is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om het kleurboek te downloaden in pdf-formaat. Je kunt vervolgens alle kleurplaten uitprinten (of steeds een losse kleurplaat afdrukken) om ermee aan de slag te gaan.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

3 reacties

 1. Altijd weer een genot om de nieuwsbrief, blogs e d. te lezen.
  Het kleurboek is een prachtig initiatief.
  Ga zo door. Een gezond 2021 gewenst.

 2. Grazie Joke, en ook voor jou Buone Feste en een gezond nieuwjaar!

 3. Fiorella Di Vanna

  Felice anno 2021 a tutti !!!

  Ik ben fan van Ciao tutti !!!

  Cordialmente !

  Fiorella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *