Home » Italië dichtbij » Win verzorgingsproducten van Cera di Cupra!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win verzorgingsproducten van Cera di Cupra!

De meeste Italiëliefhebbers zullen de verzorgingsproducten van Cera di Cupra wel kennen van hun vakantie. Goed nieuws voor wie altijd een tube of potje in de koffer stopte als schoonheidssouvenir: Cera di Cupra is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar, via de webshop Cera di Cupra.

Wij vertellen jullie meer over deze bijzondere schoonheidsproducten. Bovendien mogen we namens Cera di Cupra trakteren op drie setjes met Cera di Cupra collageen & multivitaminen crème en het bijbehorende serum.

Bellezza op basis van bijenwas
Ken je deze producten op basis van zuivere bijenwas nog niet? Dan nemen we je even mee naar de zomer van 1957, toen dr. Nico Ciccarelli, tevens een gepassioneerd imker, bedacht dat bijenwas dankzij haar beschermende en voedende eigenschappen wel eens het perfecte ingrediënt zou kunnen zijn voor een effectieve huidverzorgingslijn.

Het bleek een briljante ingeving, met als resultaat een schitterende cosmeticalijn op basis van zuivere bijenwas, Vitamine E, glycerine en plantaardige oliën. Alle producten bieden een natuurlijke, stralende schoonheid voor ieder huidtype, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Dat is met name te danken aan de bijenwas, een stof met een zeer hoog energiegehalte die niet door de huid wordt opgenomen, maar als een filmpje op de huid blijft liggen en deze zo optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer je huid wordt blootgesteld aan bijvoorbeeld smog, wind, kou of zonlicht, verliest je huid vocht en andere belangrijke verzachtende en beschermende stoffen. Bijenwas voorkomt dat op een natuurlijke en effectieve manier.

Overigens dankt het cosmeticamerk ook zijn naam aan de bijenwas, cera in het Italiaans. Cupra is de naam van de geboorteplaats van dr. Ciccarelli. Maar het is ook een van de oudere benamingen voor de godin van de schoonheid en de liefde; de ideale link met vrouwelijke schoonheid dus!

Natuurlijk recept voor schoonheid
Het unieke familierecept van Cera di Cupra is van generatie op generatie doorgegeven. Voor de gezichtscrèmes Rosa en Bianca wordt nog altijd hetzelfde recept gebruikt als zestig jaar geleden.

Voor andere crèmes is de authentieke receptuur verrijkt met een nieuw aroma, honingextract, hyaluronzuur en een delicate mix van bloem- en fruitakkoorden. Puur natuur dus ook!

Naast de authentieke producten van de Ricetta di Bellezza-lijn, zijn er ook een speciale Idratante-lijn en een Anti Age-lijn. Last but not least is er ook een speciale lijn voor mannen: Dimensione Uomo.

Dimensione Uomo is de eerste natuurlijke en biologische cosmeticalijn speciaal voor mannen, honderd procent Made in Italy, met producten die natuurlijke, veilige en gecertificeerde biologische ingrediënten combineert met een uniek en onmiskenbaar gevoel voor Italiaanse stijl.

Via deze link vind je alle productlijnen en de bijbehorende verzorgingsproducten, die je ook meteen online kunt bestellen.

Italiaans duo voor een stralende, rijpere huid
Cera di Cupra introduceerde onlangs een nieuw fenomeen: Collageen & Multivitamine Serum en Crème. Een dynamisch en betaalbaar beauty duo, dat de rijpere huid effectief tot bloei brengt en geschikt is voor álle huidtypes.

Samen bieden ze een exclusieve mix van voedende en ultra-actieve ingrediënten (met onder meer zeecollageen en honingextract) met een anti-rimpel en verstevigende werking, waardoor de rijpere huid een effectieve en zeer krachtige energieboost krijgt.

Win dit nieuwe schoonheidsduo!
Namens Cera di Cupra mogen we drie lezers blij maken met een setje van deze nieuwe producten, bestaande uit Cera di Cupra Collageen & Multivitaminen Serum en Cera di Cupra Collageen & Multivitaminen Crème.

Kans maken? Vul voor 30 juni 2020 onderstaand mail&winformulier in, met Cera di Cupra bij ‘Wat wil je winnen?’. De drie winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *