Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Cera di Cupra – natuurlijke schoonheid vanuit Italië

De meeste Italiëliefhebbers zullen de verzorgingsproducten van Cera di Cupra wel kennen van hun vakantie. Goed nieuws voor wie altijd een tube of potje in de koffer stopte als schoonheidssouvenir: Cera di Cupra is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar, via de webshop Cera di Cupra.

Bellezza op basis van bijenwas
Ken je deze producten op basis van zuivere bijenwas nog niet? Dan nemen we je even mee naar de zomer van 1957, toen dr. Nico Ciccarelli, tevens een gepassioneerd imker, bedacht dat bijenwas dankzij haar beschermende en voedende eigenschappen wel eens het perfecte ingrediënt zou kunnen zijn voor een effectieve huidverzorgingslijn.

Het bleek een briljante ingeving, met als resultaat een schitterende cosmeticalijn op basis van zuivere bijenwas, Vitamine E, glycerine en plantaardige oliën. Alle producten bieden een natuurlijke, stralende schoonheid voor ieder huidtype, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Dat is met name te danken aan de bijenwas, een stof met een zeer hoog energiegehalte die niet door de huid wordt opgenomen, maar als een filmpje op de huid blijft liggen en deze zo optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer je huid wordt blootgesteld aan bijvoorbeeld smog, wind, kou of zonlicht, verliest je huid vocht en andere belangrijke verzachtende en beschermende stoffen. Bijenwas voorkomt dat op een natuurlijke en effectieve manier.

Overigens dankt het cosmeticamerk ook zijn naam aan de bijenwas, cera in het Italiaans. Cupra is de naam van de geboorteplaats van dr. Ciccarelli. Maar het is ook een van de oudere benamingen voor de godin van de schoonheid en de liefde; de ideale link met vrouwelijke schoonheid dus!

Natuurlijk recept voor schoonheid
Het unieke familierecept van Cera di Cupra is van generatie op generatie doorgegeven. Voor de gezichtscrèmes Rosa en Bianca wordt nog altijd hetzelfde recept gebruikt als zestig jaar geleden.

Voor andere crèmes is de authentieke receptuur verrijkt met een nieuw aroma, honingextract, hyaluronzuur en een delicate mix van bloem- en fruitakkoorden. Puur natuur dus ook!

Naast de authentieke producten van de Ricetta di Bellezza-lijn, zijn er ook een speciale Idratante-lijn en een Anti Age-lijn. Last but not least is er ook een speciale lijn voor mannen: Dimensione Uomo.

Dimensione Uomo is de eerste natuurlijke en biologische cosmeticalijn speciaal voor mannen, honderd procent Made in Italy, met producten die natuurlijke, veilige en gecertificeerde biologische ingrediënten combineert met een uniek en onmiskenbaar gevoel voor Italiaanse stijl.

Anti Age – nieuwe prebioticalijn
De nieuwe prebioticalijn omvat drie verzorgende crèmes en een heerlijk gezichtsmasker. De verfijnde producten, geschikt voor zowel vrouwen als mannen, zorgen intens voor ieder huidtype en maken de Anti-Age lijn van Cera di Cupra tot een complete ervaring, waarmee je huid op eigen kracht straalt en satijnzacht aanvoelt.

Aan de Anti Age-verzorgingslijn voegt Cera di Cupra een prebiotisch complex toe, met effectieve ingrediënten die op de bovenste laag van de huid voor de perfecte balans zorgen. Microbiotica geven de kwetsbare huid een waardevolle extra bescherming. Schadelijke invloeden van buitenaf en UV-straling worden geweerd, zodat de huid op eigen kracht straalt en satijnzacht aanvoelt.

Het toepassen van prebiotica is op dit moment een van de belangrijke internationale beautyontwikkelingen. Net zoals probiotica het evenwicht van de interne bacteriële flora bevordert, zo stabiliseert Prebiotica de microflora die op de huid aanwezig is. Het zorgt voor een gezonde, mooie huid met een jonge, frisse en egale teint.

 

Italiaans duo voor een stralende, rijpere huid
Cera di Cupra introduceerde onlangs een nieuw fenomeen: Collageen & Multivitamine Serum en Crème. Een dynamisch en betaalbaar beauty duo, dat de rijpere huid effectief tot bloei brengt en geschikt is voor álle huidtypes.

Samen bieden ze een exclusieve mix van voedende en ultra-actieve ingrediënten (met onder meer zeecollageen en honingextract) met een anti-rimpel en verstevigende werking, waardoor de rijpere huid een effectieve en zeer krachtige energieboost krijgt.

Via deze link vind je alle productlijnen en de bijbehorende verzorgingsproducten, die je ook meteen online kunt bestellen.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

2 reacties

  1. Cornelis Annemie

    Mooie prijs!!!

  2. Minga Domenica Jongen

    Lijkt me erg leuk een keer iets te winnen, vooral met mijn Italiaanse achtergrond (nonna) en veel Italiaanse familie in Italië. Vanwege de strenge maatregelen daar nu en vanaf maart heeft mijn familie een zure tijd gehad. We hebben hen vanaf NL enige ondersteuning kunnen geven en bellen 1x per twee weken met beeld. Ik mis de familie, ik mis Italië en ben dan ook super blij dat ik via jullie toch betrokken ben, ik geniet van iedere nieuwsbreif met alle leuke inhoud. Wens jullie veel succes en als ik iets moet doen om een prijs in de wacht te kunnen slepen hoor ik dat graag. Bovendien wanneer ik op enigerlei manier jullie kan ondersteunen met de site hoor ik het ook graag. Mijn familie woont in een relatief onbekende omgeving (veel marmer), daarom juist leuk wat bekendheid te kunnen geven. Fijn weekeinde,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *