Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Buon Natale – sfeervolle Italiaanse kerstpuzzels

Ciao tutti! Ben je klaar voor een Italiaanse aanloop naar Kerstmis, met een puzzelboekje vol speurpuzzels, sudoku’s, doolhoven en andere puzzels die van de pagina’s af schitteren door de kerstverlichting en -versiering?

Je proeft van de kerstsfeer in Napels, waar pizzabakkers en voetbalhelden zich rondom de kribbe scharen. Je bewondert de grootste kerstboom van Italië (die zich ook de grootste ter wereld mag noemen) en maakt sudoku’s die dankzij hun strik net kerstcadeautjes lijken.

Je speurt naar panettones, pandoro’s en ander kerstlekkers voor je je weg zoekt naar Italiaanse steden in kerstsfeer en door decemberdoolhoven. Je speurt naar woorden in een verhaal over de allereerste kerststal en tovert de cijfers in een speciale sterrensudoku tevoorschijn.

Aan het einde blik je alvast vooruit op het nieuwe jaar, met prosecco en tips om het nieuwe jaar heerlijk Italiaans van start te gaan.

Je kunt dit kleurrijke papieren puzzelboekje via deze link bestellen (80 pagina’s op A5- formaat) voor € 9,95 (excl. verzendkosten).

Wil je liever een pdf om zelf thuis uit te printen? Dat kan ook; via deze link bestel je voor € 6,95 een pdf van het puzzelboekje, die je kunt printen op A4-formaat.

Zorg voor een lekker knus plekje bij de kerstboom, zet een (Italiaans) kerstmuziekje op (hier vind je een fijne playlist), neem een potlood (met gum) of een pen, een cappuccino, caffè of een kop warme chocolademelk, wat kerstkransjes of een plak panettone en dompel je onder in deze kerstpuzzels. Geniet ervan, veel puzzelplezier!

Bestel dit puzzelboekje

Bestel de pdf om zelf te printen

P.S. Een aantal hints en alle oplossingen vind je online. In de e-mail waarmee we je bestelling hebben bevestigd, vind je een downloadlink voor een pdf met daarin de oplossingen van alle puzzels en hier en daar een extra hint.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *