Ga op pad met onze City Walks!

Win kaartjes voor Bella Italia!

Wie jarig is trakteert! In het kader van ons achtjarig jubileum mogen we twee lezers blij maken met twee kaartjes voor Bella Italia, met de lekkerste Italiaanse hits in één theaterconcert!

Bekende Italiaanse nummers
De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een avond met de lekkerste en mooiste Italiaanse nummers van Andrea Bocelli, Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Paolo Conte, Raffaella Carrà en Riccardo Cocciante.

Natuurlijk ontbreken ook de grote hits niet die we kennen dankzij de versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

De liedjes worden vertolkt door Leonie Meijer (finaliste van The Voice), Marijn Brouwers (Aznavour, Meneer Halsema en Jenny en Marijn), Merijn Oerlemans en fantastische musici.

Een klein voorproefje om alvast in de stemming te komen:

Bella Italia is te zien van 2 maart tot en met 26 mei 2018, in theaters in heel Nederland (en voor onze Vlaamse lezers: ook één keer in Mol en één keer in Maaseik). Het complete speelschema vind je via deze link. De première is op 12 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Win kaartjes voor Bella Italia!
We mogen twee Ciao tutti-fans blij maken met twee kaartjes voor Bella Italia. Kans maken? Vul dan voor 28 februari 2018 onderstaand mail&winformulier in. Vermeld bij Wat wil je winnen? ‘Bella Italia’ in. De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

2 reacties

  1. wat een mooie show feest der herkenning!

  2. Mijn zus en zwager gaan er heen, zou een leuke verrassing zijn als wij ook binnenkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *