Home » Italië dichtbij » Bella Italia – de lekkerste Italiaanse hits in het theater
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Bella Italia – de lekkerste Italiaanse hits in het theater

Bella Italia, brengt de lekkerste Italiaanse hits in één theaterconcert! De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een avond met de lekkerste en mooiste Italiaanse nummers van Andrea Bocelli, Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Paolo Conte, Raffaella Carrà en Riccardo Cocciante.

Natuurlijk ontbreken ook de grote hits niet die we kennen dankzij de versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

De liedjes worden vertolkt door Leonie Meijer (finaliste van The Voice), Marijn Brouwers (Aznavour, Meneer Halsema en Jenny en Marijn), Merijn Oerlemans en fantastische musici.

Een klein voorproefje om alvast in de stemming te komen:

Bella Italia is te zien van 2 maart tot en met 26 mei 2018, in theaters in heel Nederland (en voor onze Vlaamse lezers: ook één keer in Mol en één keer in Maaseik). De première is op 12 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

2 reacties

  1. wat een mooie show feest der herkenning!

  2. Mijn zus en zwager gaan er heen, zou een leuke verrassing zijn als wij ook binnenkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *