Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Italiaanse Valentijnskaarten van Little Rome

Weet jij al wie je een Valentijnskaart gaat sturen? Je geliefde, een goede vriendin, een onbereikbare liefde? Little Rome heeft een mooie collectie Valentijnskaarten, zodat je dit jaar Italiaanse Valentijnspost kunt sturen.

Verrassing voor je Valentijn
Valentijnsdag is dé gelegenheid om anderen te laten weten dat je om ze geeft. Natuurlijk doe je dat ook die andere 364 dagen van het jaar wel, maar het is toch mooi om daar even extra bij stil te staan, op 14 februari.

Om je Valentijn te verrassen, heeft Little Rome een paar op en top Italiaanse Valentijnskaarten ontworpen. Van Amore tot Baci – de liefde krijgt met zo’n Valentijnswens een prachtig Italiaans tintje.

Voor je persoonlijke Valentijnswens geven we wat suggesties met deze tien romantische woordjes in het Italiaans en met deze woordenlijst vol liefde.

Wil je grootser uitpakken? Dan heeft Little Rome ook Italiaanse cadeautjes voor je Valentijn, van mokkensets om elke ochtend vol liefde samen de dag mee te starten tot posters waar l’amore vanaf spat.

Liefde & lekkers
Gaat de liefde van je Valentijn door de maag? Ook daarvoor heeft Little Rome een goede remedie, met een heerlijk aanbod delicatessen: van limoncellokoekjes en eetbare koffiekopjes tot mooie olijfolie en lekkere hapjes voor bij de aperitivo of antipasti.

Maak van je Valentijnskaart een uitnodiging voor een speciaal etentje of een menukaart, kies een van deze recepten voor Valentijn en serveer heerlijke hartverwarmende liefde.

Een romantisch weekendje weg
Wil je je geliefde écht verrassen? Maak dan van je Valentijnskaart een uitnodiging voor een weekendje weg. In deze blog hebben we tien romantische bestemmingen in Italië op een rijtje gezet, van Rome en Verona tot Pienza en Terni.

De beste tips voor een vakantie in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *