Home » Italiaanse taal » Muziek » Geniet van de mooiste liedjes over / uit Napels!
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Geniet van de mooiste liedjes over / uit Napels!

Ter ere van de verschijning van Mijn Napels heeft Saskia een heerlijke playlist vol Napolitaanse muziek gemaakt, van het beroemde Napule è van Pino Daniele, Mambo Italiano van Dean Martin, O sole mio (in de versie van Il Volo) en Funiculì, funiculà (gezongen door niemand minder dan Pavarotti) tot minder bekende nummers die de ziel van Napels perfect weten te vangen in muziek.

Laat je verleiden door het fascinerende lokale dialect en het swingende ritme van zestig op en top Napolitaanse liedjes. Heerlijk om thuis of in de auto alvast in de stemming te komen voor je volgende vakantie – bij een zelfgebakken pizza, een bord pasta of een glas wijn.

Luister alle Napolitaanse liedjes via deze Spotify-playlist (die je gratis kunt beluisteren als je je aanmeldt bij Spotify), waarmee je je meer dan drie uur lang onderdompelt in Napolitaanse sferen. Wedden dat je meteen vrolijk wordt als deze opzwepende muziek uit je speakers klinkt? Wellicht gaan zelfs de voetjes van de vloer…

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *