Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

A Bigger Splash – zinderende zomerse thriller

Waan je even in Italië met deze zinderende, sexy, zomerse thriller: A Bigger Splash, de nieuwe film van Luca Guadagnino, die we kennen van de prachtige film Io sono l’amore.

A-bigger-splash-film-poster

In de hoofdrollen schitteren Met Matthias Schoenaerts (Rundskop, De rouille et d’os), Ralph Fiennes (The English Patient, Schindler’s List), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Oscarwinnares Tilda Swinton (We Need to Talk About Kevin).

A-bigger-splash-film (1)

Deze remake van de Franse film La Piscine (die in 1969 verscheen) werd vorig jaar september voor het eerst vertoond tijdens het Venetiaanse filmfestival, waar het publiek razend enthousiast was.

De film neemt je mee naar het zonovergoten eiland Pantelleria (Sicilië), waar het celebritykoppel Paul (Matthias Schoenaerts) en Marianne (Tilda Swinton) proberen ontspannen vakantie te vieren. Dat plan valt in het water door het plotse opduiken van Harry (Ralph Fiennes) en zijn dochter Penelope (Dakota Johnson). Harry is namelijk niet alleen een luidruchtige driftkikker, hij is ook de ex van Marianne. Zijn komst leidt tot een broeierige wervelwind van jaloezie en passie, die uiteindelijk alle betrokken partijen in gevaar brengt…

Meer zullen we niet verklappen, maar met deze zomerse thriller boordevol intriges, lekker eten, prachtige Italiaanse landschappen en vrolijke zomerfeesten zul je je geen seconde vervelen. Op naar het zwembad!

_ABS3174.NEF RZ6A2084.JPG RZ6A9476.JPG RZ6A2140.JPG RZ6A3323.JPG RZ6A0782.JPG RZ6A8402.JPG RZ6A6704.JPG ABS00166.RAF

Bestel de dvd van A bigger splash via deze link bij bol.com (ook verkrijgbaar als Blu-ray).

 

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *