Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

The Place – de nieuwe film van Paolo Genovese

Aanstaande donderdag, 12 juli, gaat de nieuwe film van Paolo Genovese (die we kennen van onder andere Perfetti Sconosciuti) in première, met op het witte doek de Italiaanse acteurs Marco Giallini, Alba Rohrwacher, Sabrina Ferilli en Valerio Mastandrea.

Onmogelijke wensen
Een mysterieuze man zit dag in dag uit aan een tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn klanten, die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien, God hervinden… de zwijgzame man ontvangt de meest uiteenlopende verzoeken.

In ruil voor zijn hulp vraagt hij deze mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen?

Een aantal beelden uit de film:

Sacco Bistrot – het decor van The Place
We herkenden de gevel van The Place meteen: het is de gevel van Sacco Bistrot, waar we laatst genoten van een uitgebreide aperitivo. Echt een aanrader als je binnenkort in Rome bent. Buiten het centrum, in de wijk San Giovanni, dus je zit hier voornamelijk tussen de Romeinen.

Je vindt Sacco Bistrot aan de Via Gallia 70. Je kunt er dagelijks van 7.00 tot 01.00 uur terecht, op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur.

Bekijk alvast de trailer van The Place:

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *