Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Perfetti Sconosciuti – dé Italiaanse bioscoophit van dit jaar

Met een Italiaanse sterrencast en ruim drie miljoen bezoekers was de dramatische komedie Perfetti Sconosciuti (‘Perfecte vreemdelingen’) dé Italiaanse bioscoophit van dit jaar. Vanaf 17 november is deze film eindelijk ook in de Nederlandse filmhuizen te zien!

Perfetti Sconosciuti_PerfectStrangers_70x100-B 2.indd

In de film maken we kennis met Eva en Rocco, beiden rond de veertig en ouders van een puberende dochter. Het echtpaar heeft drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje. De meeste gasten kennen elkaar al vanaf hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen; zijn vriendin voelde zich niet lekker.

Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Niemand durft te zeggen dat dit toch niet zo’n goed idee is. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens de secondo en de tiramisù tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner…

Een paar beelden uit de film:

perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-2 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-3 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-4 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-5 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-6 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-7 perfetti-sconosciuti-film-perfect-strangers-8

En de trailer:

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *