Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Gomorra seizoen 3 – bloedstollend spannend

Sinds half november genieten we op Lumiereseries.com van het derde seizoen van de succesvolle misdaadserie Gomorra, met wekelijks twee nieuwe afleveringen – gelijktijdig met de release in Italië, dus zonder gevaar op spoilers. Dat maakt elke nieuwe aflevering nóg bloedstollender dan hij al is…

Op 19 december verschijnt Gomorra seizoen 3 ook op dvd en blu-ray. In Italië keek men al lange tijd reikhalzend uit naar het derde seizoen van Gomorra. Seizoen 2 eindigde met een behoorlijke cliffhanger en je voelde de spanning met elke scène toenemen. Naar de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen werd dan ook meteen door ruim een miljoen Italianen gekeken. Ook in Nederland en België zitten de liefhebbers weer aan het scherm gekluisterd, voor een spannend nieuw seizoen.

Na de moord op Godfather Dom Pietro is er een machtsvacuüm ontstaan in de Napolitaanse onderwereld. Zijn zoon Genny grijpt die kans om oude rekeningen te vereffenen. Gedwongen door de aanhoudende druk van de politie en zware financiële verliezen besluiten de overlevenden van de andere partijen vrede te sluiten. Met Avitable nog een jaar in de gevangenis, heeft Genny nu de leiding over het noorden van Napels en Rome.

Ciro heeft wraak kunnen nemen, maar zijn dromen en zijn familie zijn vernietigd. Hij besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar Bulgarije, waar hij gaat werken voor drugsbaron Valentin. Wanneer Ciro gedwongen terug moet keren naar Napels, sluit hij een verbond met de jonge en ambitieuze Enzo. Het vuur in Ciro leek even gedoofd, maar brandt weer. Met Ciro’s adviezen leert Enzo zich als een echte baas te gedragen en toe te eigenen wat hem toebehoort.

Het is een tijd van drastische veranderingen. Ooit begonnen ze op straat als drugsdealertjes, nu slaan ze hun vleugels uit tot over de grenzen van Napels en zelfs tot ver buiten Italië. Met alle gevolgen van dien…

foto’s: Gianni Fiorito | Gomorra | SKY

Het derde seizoen van Gomorra bestaat uit twaalf afleveringen van elk circa vijftig minuten. De serie kost € 9,99 via op Lumiereseries.com of € 29,99 op dvd of blu-ray.

 

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *