Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

A Night at the Louvre – sta oog in oog met Da Vinci’s Mona Lisa

Vorig jaar was in het Louvre in Parijs een unieke tentoonstelling te zien met Leonardo da Vinci in de hoofdrol. Om te vieren dat het vijfhonderd jaar geleden was dat deze uomo universalis overleed, werden meer dan honderdvijftig werken uit musea en privécollecties van over de hele wereld samengebracht.

Meer dan een miljoen bezoekers genoten van dit samenspel van Da Vinci’s werken, maar helaas moesten alle werken na een aantal maanden weer terug naar de rechtmatige eigenaren. Aangezien een zelfde tentoonstelling op korte termijn niet nog eens georganiseerd zal worden, heeft men de expositie bewerkt tot een schitterende film: A Night at the Louvre, die vanaf 16 september te zien zal zijn in verschillende bioscopen.

Je maakt een nachtelijke privétour door het Louvre, waarbij je Leonardo da Vinci’s werken van zeer dichtbij kunt bewonderen, onder begeleiding van de curatoren van het Louvre:

Het is een unieke mogelijkheid om veel van Da Vinci’s mooiste werken van dichtbij te zien, met bijzondere aandacht voor zijn Mona Lisa:

Je bekijkt Da Vinci’s schildertechnieken van dichtbij, zodat je details ziet die je in een museum nooit kunt zien. Een aanrader voor alle kunstliefhebbers!

Via de speciale website A Night at the Louvre zie je waar je de film kunt bekijken. Reserveer alvast kaartjes en zet 16 september in je agenda voor een onvergetelijk bezoek aan het Louvre.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *