Ontdek Italië op een Vespa!

Win het boek ‘Tussen twee werelden’ van Franco Faggiani

Namens uitgeverij Signatuur mogen we drie lezers trakteren op het boek Tussen twee werelden, de debuutroman van Franco Faggiani. Lees snel verder hoe je kans maakt!

De vijftigjarige Leo worstelt met het verdriet om de dood van zijn vrouw Chiara. Dan ontmoet hij Martino: een eenkennige, autistische jongen. In leeftijd en afkomst verschillen ze, maar hun zwijgzame en mysterieuze karakter is hetzelfde.

Leo besluit de zorg voor Martino op zich te nemen. Om te ontsnappen aan hun problemen verhuizen ze samen van Turijn naar een afgelegen huis in de Piemontese Alpen. Daar leven ze in hun eigen tempo, ver weg van de stad. En juist in de eenzaamheid van de bergen ontwikkelen ze hun eigen, eenvoudige en oprechte leven.

Tussen twee werelden | Franco Faggiani | vertaald door Saskia Peterzon-Kotte | ISBN  9789056726164 | € 19,99 | uitgeverij Signatuur | bestel Tussen twee werelden via deze link bij bol.com | ook verkrijgbaar als e-book

Faggiani’s tip: lees dit boek bij Barba Gust
Franco Faggiani woont in Milaan, waar hij werkt als journalist. Hij werkte als verslaggever in de meest kritieke gebieden van de wereld, schreef over economie, het milieu, sport en recent over eten en wijn. Hij wisselde zijn schrijven altijd af met lange, eenzame wandelingen door de bergen.

De bergen vormen de perfecte plek om dit boek te lezen, bijvoorbeeld bij Barba Gust. Want zoals Faggiani schrijft in het dankwoord: ‘Daniele Bermond is geen fantasie-personage, net zoals Barba Gust, zijn vakantieboerderij in het dorp Sansicario, echt bestaat.

Als je ernaartoe gaat, eet je goed en slaap je heerlijk, al zul je niet lang kunnen genieten van Danieles gezelschap, want ’s avonds bedient hij de tafels, maar overdag wordt hij in beslag genomen door het hooi, de koeien, de geiten, het melken, de kaas, de moestuin, de tractor, het bos, de weiden en nog veel meer. Hij en zijn gezin wisten me te boeien met hun mooie verhalen.’

Win Tussen twee werelden!
Dat geldt ook voor het verhaal van Faggiani, dat je niet kunt wegleggen tot de je de laatste pagina hebt omgeslagen. Heerlijk leesvoer op vakantie in Italië of om je vanuit je eigen luie stoel al even in de Italiaanse bergen te wanen.

Namens uitgeverij Signatuur mogen we drie lezers blij maken met een exemplaar van dit prachtige boek. Kans maken? Vul dan voor 28 februari 2019 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Tussen twee werelden (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze City Walks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *