Home » Boeken: Lezen over Italië » Win het boek Roadtrip Italia!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win het boek Roadtrip Italia!

Annette van Luyk heeft een bijzondere band met Italië. Al sinds haar studententijd komt ze er regelmatig. Sinds 2014 heeft ze samen met haar man een huis in Puglia, een streek waar ze de laatste jaren steeds verliefder op is geworden.

In haar nieuwste boek Roadtrip Italia neemt ze je mee op een spannende reis naar Italië. In deze blog vertellen we je meer over dit nieuwe boek én mogen we namens Annette drie lezers blij maken met een exemplaar van Roadtrip Italia. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Marloes loopt tegen de veertig en hoewel ze haar biologische klok voelt tikken, heeft ze nog geen partner gevonden met wie ze een gezin zou willen stichten. Maar dan loopt ze hem plotseling tegen het lijf: de charmante levensgenieter Erik. Ze wordt stapelverliefd, en het nu-of-nooit-gevoel neemt de overhand. Tot haar grote verrassing is ze binnen drie maanden zwanger.

Na de aanvankelijke roze wolk, ontdekt Marloes tijdens haar zwangerschap ook een minder leuke kant van Erik. Zijn nonchalante, pluk-de-dag mentaliteit die zij aanvankelijk zo aantrekkelijk vond, heeft een keerzijde. Erik blijkt niet altijd even open en eerlijk tegen haar te zijn, maar ze schuift haar onderbuikgevoelens opzij en is vastbesloten haar baby een goede toekomst te bieden, samen met Erik.

Na de geboorte van Luna doet ze echter een angstaanjagende ontdekking die haar doet besluiten te vluchten, ver weg van Erik. Midden in een koude januarinacht vertrekt ze halsoverkop met haar twee maanden oude baby, zonder een duidelijk plan in haar hoofd.

Gaandeweg besluit ze dat dit het juiste moment is om op zoek te gaan naar haar Italiaanse vader, die ze nooit heeft gekend. Het wordt de drijfveer om door te zetten en niet met hangende pootjes terug te keren. Na het overlijden van haar moeder is hij de enige familie die ze nog heeft.

Er volgt een enerverende roadtrip dwars door Italië, waarbij spannende en gevaarlijke situaties haar zoektocht bemoeilijken.

Via de website van uitgeverij Ellessy lees je alvast een fragment en een kort interview met Annette van Luyk.

Roadtrip Italia | Annette van Luyk | ISBN 9789086604067 | € 21,95 | uitgeverij Ellessy | bestel Roadtrip Italia via deze link bij bol.com

Win het boek Roadtrip Italia!
We mogen drie lezers blij maken met een exemplaar van Roadtrip Italia. Kans maken? Vul dan voor 31 januari 2020 onderstaand mail&winformulier in, o.v.v. Roadtrip Italia (bij Wat wil je winnen?). De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *