Home » Boeken: Lezen over Italië » ‘Een zomer in Venetië’ van Nicky Pellegrino
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

‘Een zomer in Venetië’ van Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino’s wortels liggen in het zuiden van Italië. Elke zomer keert ze vanuit Nieuw-Zeeland terug om haar familie te zien, de lekkerste mozzarella te eten én nieuwe inspiratie op te doen voor een heerlijk Italiaans verhaal.

In haar nieuwste boek, Een zomer in Venetië, maak je kennis met Addolorata Martinelli. Ze zou volmaakt gelukkig moeten zijn, want ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een Italiaans restaurant in Londen, een man, een kind. Maar waarom heeft ze dan het gevoel dat er iets mist?

Als Addolorata een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen krijgt wordt het haar opeens pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken. Ze vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar Venetië heeft meer voor haar in petto…

Via deze link lees je alvast een fragment

Lees verder in Een zomer in Venetië | Nicky Pellegrino | vertaal door Jolanda te Lindert | ISBN 9789026142611 | € 19,99 | uitgeverij De Fontein | bestel Een zomer in Venetië via deze link bij bol.com | ook verkrijgbaar als e-book

Extra: een e-bundel om van te watertanden
Speciaal voor alle fans van Nicky Pellegrino’s boeken heeft uitgeverij De Fontein een aantal Italiaanse recepten verzameld in een e-bundel waar je van gaat watertanden, met recepten uit Jamie Olivers Jamie’s Italië en Marcella Hazans De klassieke Italiaanse keuken. Via deze link kun je het e-book aanvragen.

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *