Ga op pad met onze City Walks!

Win het boek De lange dagen van Castellamare!

 

De lange dagen van Castellamare van Catherine Banner is een prachtige familieroman die zich afspeelt op een eiland voor de kust van Sicilië. Namens uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen we drie lezers blij maken met een exemplaar van deze zomerse must read. Ook delen we in deze blog alvast een fragment uit het boek. Lees dus snel verder!

Wanneer de arts Amedeo Esposito uit Florence op het kleine eiland Castellamare in 1914 zijn praktijk opent, wordt hij met argusogen bekeken. Maar hij trouwt en krijgt een zoon. Als hij door een schandaal zijn positie en aanzien verliest, heropent hij samen met zijn vrouw het enige café van het eiland.

Dat wordt het middelpunt van de familie – en van het eiland, waar de eilandbewoners komen om te roddelen, limoncello te drinken onder de bougainville, ruzie te maken en het weer bij te leggen, gedurende meerdere generaties door alle oorlogen en crises heen, alle veranderingen ten spijt.

Geniet via deze link alvast van een fragment uit De lange dagen van Castellamare – als het even kan met een glaasje limoncello erbij!

Het verhaal van de Esposito’s beslaat vier generaties, die je stuk voor stuk in je hart sluit. Een prachtige, meeslepende roman die je deelgenoot maakt van de familiegeschiedenis.

De lange dagen van Castellamare | Catherina Banner | vertaald door Lara Visser | ISBN 9789024576593 | € 19,99 | uitgeverij Luiting-Sijthoff | bestel De lange dagen van Castellamare via deze link bij bol.com | ook verkrijgbaar als e-book

Kans maken op dit heerlijk zomerse boek?
Namens uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen we drie lezers blij maken met een exemplaar van De lange dagen van Castellamare. Kans maken? Vul dan voor 30 juni 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. De lange dagen van Castellamare (bij Wat wil je winnen?). Prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. mieke van lent

    5 jaar geleden op vakantie geweest naar Castellamare, we gaan zeker terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *