Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Sicily is my Love – kleurrijke collectie van Smeg en Dolce&Gabbana

Dit staat met stip boven aan ons verlanglijstje: de nieuwe Sicily is my Love-collectie van Smeg en Dolce&Gabbana. De twee Italiaanse topmerken hebben hun creatieve krachten gebundeld voor een uniek Made in Italy project, met het kleurrijke Sicilië in de hoofdrol.

De collectie bestaat uit een waterkoker, een broodrooster, een citruspers, een koffiemachine, een blender, een keukenmachine en een slowjuicer. Allemaal geproduceerd door Smeg, met een onmiskenbaar vleugje Dolce&Gabbana.

Elk apparaat is voorzien van typische Siciliaanse decoratie, zoals de crocchi, een driehoekig motief met gouden citroenen, limoenen, cactusvijgen en rode kersen. Er zijn ook subtiele bloemmotieven geïnspireerd op de kust en het landschap van het eiland, schilderingen van de indrukwekkende Etna, de pittoreske ruïnes van de Griekse tempel van Castor en Pollux in de Valle dei Templi bij Agrigento en de trinacria.

De keuze voor Sicilië is niet zo vreemd. Het is namelijk niet alleen een prachtig kleurrijk eiland, maar ook de thuisbasis van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het eiland was al eerder een grote inspiratiebron van het modeduo, maar in deze samenwerking met Smeg kun je nu ook je keuken voorzien van een schitterend souvenir dat je elke dag in Siciliaanse sferen brengt.

We hopen dat de collectie snel te koop is via de Smeg Showroom in Amsterdam en via alle Smeg-dealers. Belgische Siciliëliefhebbers kunnen terecht in de Smeg-toonzaal in Puurs.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *