Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Nu ook in Nederland: het Italiaanse Kiko Milano

Naast nieuwe tentoonstellingen, bijzonder fotogenieke hoekjes en net geopende restaurants staat er tijdens elk reisje naar Italië ook een bezoek aan Kiko op de planning. Dit van oorsprong Milanese make-upmerk heeft in veel Italiaanse steden een winkel vol met make-up, met voor ieder wat wils. Of je nu houdt van uren voor de spiegel staan of van een snelle start van de dag met alleen wat mascara en lipgloss, bij Kiko vind je precies wat je nodig hebt – en voor niet al te veel geld ook nog.

Kiko-Milano-make-up (10)

We wippen er altijd even snel binnen, voor een zomerse kleur nagellak, een nieuwe mascara, handcrème voor in het vliegtuig of een cadeautje voor de thuisblijvers. Hoewel je in Nederland op tal van plekken make-up kan kopen, stellen we al onze aankopen altijd uit tot in Italië. Of tot bij de Kiko, beter gezegd. Ook in dat opzicht gaan we toch voor 100% made in Italy.

Kiko-Milano-make-up (2)

Kiko Milano nu ook in Amstelveen
Sinds eind november hoeven we echter niet meer per se te wachten tot ons volgende reisje naar Italië. In Amstelveen opende namelijk het allereerste Nederlandse filiaal van Kiko Milano. Wij gingen er uiteraard meteen een kijkje nemen, maar helaas mochten we in de winkel geen foto’s maken, ook niet van de mooi uitgestalde potjes nagellak die samen een regenboog vormen of van de voorzijde, waar het logo van Kiko groots op prijkt.

Jullie moeten het dus doen met de foto’s van onze ‘buit’: mooie make-up voor de feestdagen. Ideaal als je 100% Italiaans aan het kerstdiner wil verschijnen, maar ook als cadeau voor je dochter, moeder, oma, buurvrouw, collega of vriendin. Je vindt er echt voor ieder wat wils: van fijne handcrème tot parfum, van subtiele oogschaduw tot knalrode lipstick.

Kiko-Milano-make-up (1) Kiko-Milano-make-up (6) Kiko-Milano-make-up (7) Kiko-Milano-make-up (8) Kiko-Milano-make-up (9)

Niet in de buurt van Amstelveen? Online shoppen kan ook, via Kikocosmetics.com, maar een bezoek aan een filiaal van Kiko in Italië blijft natuurlijk het allerleukst!

Update november 2015: sinds kort zijn er ook Kiko Milano-winkels in Rotterdam (Alexandrium) en in Amsterdam (Amsterdam CS).

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

5 reacties

  1. Oh, dat is goed nieuws! Al is Amstelveen niet om de hoek, ik kom daar (helaas) toch net iets vaker dan in Rome of Milaan. 😉

  2. Sinds een week is er in Rotterdam Alexandrium een Kiko filiaal geopend.
    Heerlijk om even rond te kijken.

  3. Heerlijk inderdaad! Ik las net dat er gisteren ook een filiaal van Kiko is geopend op Amsterdam Centraal. Dat maakt dat er al drie Kiko-winkels zijn in Nederland – we duimen voor meer!

  4. Er wordt/is binnenkort nu ook een winkel in Eindhoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *