Home » Italiaanse taal » Italiaans in beeld » 100 liedjes om Italiaans te leren
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

100 liedjes om Italiaans te leren

Ciao tutti! Vandaag een iets andere aflevering van de wekelijkse rubriek Italiaans in Beeld dan jullie gewend zijn. Manuela vond namelijk een ontzettend leuk artikel met maar liefst honderd liedjes om Italiaans mee te leren!

In het artikel 100 canzoni per imparare l’italiano vind je allerlei oefeningen om Italiaans te leren óf om je talenkennis bij te spijkeren of uit te breiden, onderverdeeld naar niveau (A1/A2, B1/B2 en C1/C2), steeds gekoppeld aan een liedje, van Malika’s La prima cosa bella tot Paolo Contes Vieni via con me.

Geniet van alle liedjes en de bijbehorende oefeningen, in bocca al lupo!

♥♥♥

Ciao tutti’s rubriek Italiaans in beeld wordt verzorgd door Manuela Borghetti. Manuela komt uit Milaan en heeft een passie voor communicatie en talen. Ze studeerde vreemde talen aan de Universiteit voor tolken en vertalers in Milaan, maar deelt haar liefde voor Italiaans nu met Nederlandse studenten in hartje Amsterdam, bij Taalhuis Amsterdam, én elke vrijdag met alle Ciao tutti-lezers.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Een reactie

  1. Monique Frentrop

    Ik vind logo nummer 3 het meest passend. wel wat druk, mag wellicht iets minder, maar wel verwijzend naar wat Ciao Tutti je brengt, Het roept nieuwsgierigheid op.

    Saluti en dank voor alle leuke info

    Een trouwe lezer, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *