Ga op pad met onze City Walks!

Win kaartjes voor de film Loro – Sorrentino’s portret van Silvio Berlusconi

Namens Independent Films mogen we 3 x 2 kaartjes weggeven voor de nieuwe Italiaanse film Loro, die vanaf 1 november te zien is in de bioscoop. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi beroert de gemoederen als geen ander.

Regisseur Paolo Sorrentino (die we kennen van onder andere La grande bellezza) schetst in Loro een portret van Il Cavaliere (in een schitterende rol van Toni Servillo) op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière…

Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft een van de meest intrigerende figuren in de Italiaanse politiek?

foto’s: Giovanni Fiorito

Loro is vanaf 1 november 2018 te zien in de bioscoop. Kijk hieronder alvast de trailer:

Win 2 kaartjes voor Loro!
We mogen namens Independent Films drie lezers blij maken met twee kaartjes. Kans maken? Vul dan voor 31 oktober 2018 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Loro (bij Wat wil je winnen). De winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *