Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Kijktip: Nero a metà (Netflix)

Kijktip voor alle Romeliefhebbers: Nero a metà, met onder anderen Claudio Amendola (Suburra) die een David di Donatello-award won voor zijn rol in Un’altra vita.

De ervaren inspecteur Carlo Guerrieri (bureau Monti) moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met Malik Soprani, een veelbelovend groentje van Afrikaanse komaf, een reeks moorden in Rome onderzoekt, met als patholoog anatoom Guerrieri’s dochter Alba.

Seizoen 1 bestaat uit twaalf afleveringen:

Het uiterlijk bedriegt (1)
Inspecteur Carlo Guerrieri vindt een bevroren lichaam bij een drugsgerelateerde achtervolging op een markt. Hij zet alles op alles om een man te vinden die hij daar zag.

Het uiterlijk bedriegt (2)
Een doorbraak in de zaak leidt Carlo en Malik naar een groep immigranten die in een oude fabriek woont. Malik gaat alleen op een gevaarlijke missie.

Een keer teveel
Er wordt een jonge vrouw dood aangetroffen in een koffer op het vliegveld. Terwijl het team de moord onderzoekt, krijgt Carlo te maken met geheimen uit zijn verleden.

Een nacht zonder sterren
De jacht op de persoon die een non doodstak in een seksshop neemt een gevaarlijke wending. Op het bureau ontmoet het team de opvolgster van Santagata.

Zussen
De mysteries stapelen zich op als het DNA op het lichaam van een onlangs vermoorde vrouw van een man blijkt te zijn die al maanden dood is.

Uit liefde
Nadat Alba het lichaam van een jonge man vindt in een beschadigde auto, herkent Carlo een naam tussen de bezittingen van het slachtoffer. Malik overweegt Carta’s verzoek.

Een lied voor jou
De zaak van een jonge vrouwelijke rapper komt hard aan bij Repola. Muzo moet samenwerken met zijn vrouw, met wie hij niet meer samen is. Alba’s baas geeft haar advies.

Een rustige familie
Malik moet zijn geheime opdracht combineren met het onderzoek naar de moord in een juwelierszaak. Alba kan haar gevoelens voor Malik niet langer verborgen houden voor Riccardo.

Pas getrouwd
Een schokkende vondst zorgt voor spanning tussen Alba en haar vader. Een vrouw ontvangt een expliciete video op haar telefoon waarin de moord op haar man te zien is.

Verborgen waarheden
Carlo gaat tegen het bevel van Carta in bij het onderzoek naar de moord op de erfgenaam van een pasta-imperium. Ondertussen twijfelt Malik of hij de kogels moet afgeven.

Onafgedane kwesties (1)
Alba wil haar vader helpen en neemt contact op met Riccardo. Cantabella zit in de problemen na het boeien van een paranoïde man die zwaaide met een gebroken fles.

Onafgedane kwesties (2)
Het team zet alles op alles om de rol van alle betrokkenen in de Bosca-zaak te achterhalen. Door een nieuwe crisis moeten Carlo en Malik opnieuw samenwerken.

foto’s: Netflix & RAI1

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *