Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Welcome Home – bloedstollende thriller die je meevoert naar Todi

Dol op bloedstollende thrillers? Dan mag je de film Welcome Home niet missen. Dit spannende kat-en-muisspel, dat zich afspeelt op het platteland bij Todi, in Umbrië, draait nu in de bioscoop.

Het huwelijk van Bryan (gespeeld door Aaron Paul) en Cassie (vertolkt door supermodel Emily Ratajksowski) heeft wel eens betere tijden gekend. Om te kijken of er nog iets valt te redden, huren ze een prachtige villa op het idyllische platteland rondom Todi.

Alles lijkt perfect: het huis is nog mooier dan ze gedacht hadden, het landschap is adembenemend mooi en de Italiaanse leefstijl zou zo maar de juiste impuls kunnen zijn voor hun ingezakte relatie – ware het niet dat Federico, de bijzonder knappe buurman (in een rol van Riccardo Scamarcio), roet in het eten gooit.

Federico weet zich snel in het leven van de twee te wringen. Hij maakt gretig gebruik van Bryans jaloezie om Cassie in te pakken en speelt de twee tegen elkaar uit. Langzaam raakt het stel verstrikt in een prikkelend en gevaarlijk spel, waarbij Federico alle touwtjes stevig in handen heeft.

Bekijk alvast de trailer van deze bloedstollende thriller:

Welcome Home is in Nederland onder andere te zien in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlissingen, Zoetermeer en Zwolle.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

3 reacties

  1. Ik ben gek op Italiaanse films. Ze hebben inhoud en vaak een boodschap of levensles. Ik ga maandag naar Surpiria. Mij benieuwen. Ik luister dan graag naar de gesproken tekst. A proposito ik heb mijn navigatie in de auto op de Italiaanse versie gezet zodat ik het Italiaanse gevoel blijf houden. Haha

  2. In welke Vlaamse stad speelt “welcome home???
    kunnen we hier ook kaartjes voor krijgen?

  3. Aangezien wij de informatie alleen van de Nederlandse distributeur krijgen, weet ik niet waar de film in Vlaanderen te zien zal zijn. Best dus even navragen bij de bioscoop bij jou in de buurt of en wanneer Welcome Home daar draait…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *