Download gratis de Ciao tutti app!

Mijn Italië – bestel een gesigneerd exemplaar!

Mijn Italië is een persoonlijke, rijk geïllustreerde reisgids met veel fijne tips voor bijzondere bezienswaardigheden.

Saskia: ‘Mijn liefde voor Italië is eigenlijk een liefde in twintigvoud. Het is een liefde voor alle twintig regio’s die met elkaar Italië zo uniek maken.

Deze liefde deel ik in Mijn Italië. Verwacht geen standaardreisgids met alle Italiaanse regio’s en alle mooie steden, dorpjes en andere plekken die je daar moet bezoeken. Daar zou ik Italië ernstig mee te kort doen, want hoe kan ik een land met zo veel prachtige plekken in iets meer dan tweehonderd pagina’s vatten?

Daarom heeft Mijn Italië een thematische opzet. Aan de hand van een aantal onderwerpen reis je samen met mij door Italië, naar kleurrijke dorpjes, unieke musea en fijne stranden. Je proeft van traditionele pasta en smakelijk street food. Je geniet van historische cafés en zonnige eilanden, van dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en van zinderende pleinen.

Tussendoor deel ik een aantal lijstjes met tips zodat je zelf je wensenlijst kunt samenstellen voor je volgende vakantie. Hopelijk word je van elke plek net zo gelukkig als ik en sluit je al dat moois en lekkers voor altijd in je hart.

Ga met me mee op reis, door dit mozaïek van wonderlijke plekken, culinaire hoogstandjes, prachtige natuur, kleurrijke dorpjes en bijzondere, sfeervolle steden dat Italië heet en geniet van ‘mijn’ Italië!’

Bestel een gesigneerd exemplaar!
Als lezer van Ciao tutti kun je een gesigneerd exemplaar van Mijn Italië bestellen. Klik hiervoor op onderstaande button en vul je gegevens (en eventueel een gewenste signeertekst) in.

Bestel Mijn Italië

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

5 reacties

 1. Willem Wunderink

  Wat een leuk boek; heerlijk om door te bladeren, met leuke weetjes en mooie foto’s. Heb het la Mama gisteren gegeven: ideaal als cadeau! Ik hoop dat er meer gedrukte boeken verschijnen: ik bestel ze alvast allemaal! 😉
  Ciao, Willem Wunderink

 2. Grazie Willem! Na Mijn Rome en Mijn Italië hoop ik volgend jaar weer een nieuw boek te schrijven, dus wie weet!

 3. Gert Houtveen

  Hallo Saskia wat leuk dat je hier in Italië boeken schrijft over Italië wij zitten nu op de camping in Bolsena en naar het zoeken van bezienswaardigheden kom ik jou tegen als we weer thuis zijn ga ik zeker jou boek bekijken.

 4. Hallo saskia ik zie niet waar ik jouw boek kan bestellen>

  Groetjes michelle

 5. Ciao Michelle, er staat toch echt een vrij opvallende, rode bestelbutton onder aan dit artikel 🙂 Als je daarop klikt ga je vanzelf naar de webshop waar je je gegevens kan invullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *