Ga op pad met onze City Walks!

Mijn Italië – bestel een gesigneerd exemplaar!

Op 12 april is Saskia’s nieuwste boek verschenen: Mijn Italië, een persoonlijke, rijk geïllustreerde reisgids met veel fijne tips voor bijzondere bezienswaardigheden.

Saskia: ‘Mijn liefde voor Italië is eigenlijk een liefde in twintigvoud. Het is een liefde voor alle twintig regio’s die met elkaar Italië zo uniek maken.

Deze liefde deel ik in Mijn Italië. Verwacht geen standaardreisgids met alle Italiaanse regio’s en alle mooie steden, dorpjes en andere plekken die je daar moet bezoeken. Daar zou ik Italië ernstig mee te kort doen, want hoe kan ik een land met zo veel prachtige plekken in iets meer dan tweehonderd pagina’s vatten?

Daarom heeft Mijn Italië een thematische opzet. Aan de hand van een aantal onderwerpen reis je samen met mij door Italië, naar kleurrijke dorpjes, unieke musea en fijne stranden. Je proeft van traditionele pasta en smakelijk street food. Je geniet van historische cafés en zonnige eilanden, van dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en van zinderende pleinen.

Tussendoor deel ik een aantal lijstjes met tips zodat je zelf je wensenlijst kunt samenstellen voor je volgende vakantie. Hopelijk word je van elke plek net zo gelukkig als ik en sluit je al dat moois en lekkers voor altijd in je hart.

Ga met me mee op reis, door dit mozaïek van wonderlijke plekken, culinaire hoogstandjes, prachtige natuur, kleurrijke dorpjes en bijzondere, sfeervolle steden dat Italië heet en geniet van ‘mijn’ Italië!’

Bestel een gesigneerd exemplaar!
Als lezer van Ciao tutti kun je een gesigneerd exemplaar van Mijn Italië bestellen. Klik hiervoor op onderstaande button en vul je gegevens (en eventueel een gewenste signeertekst) in.

Bestel een gesigneerd exemplaar van Mijn Italië

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *