Download gratis de Ciao tutti app!

Ontdek het prachtige Werelderfgoed in Italië!

Ons geliefde Italië neemt met maar liefst 53 plekken de koppositie in als het gaat om het aantal vermeldingen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Tijd dus voor een kleurrijke Special waarin we een reis maken langs alle Italiaans Werelderfgoed!

In ruim 600 pagina’s nemen wij je mee naar alle Italiaanse pareltjes die op de Werelderfgoedlijst prijken: van de Koninklijke residenties in en om Turijn en de Dolomieten in het hoge noorden tot de Eolische Eilanden en de barokke pracht en praal in de Val di Noto in het zuiden, van een unieke spoorweg tot kleurrijk mozaïek, van Da Vinci’s Laatste Avondmaal tot de trulli in Alberobello… en nog veel en veel meer.

Vermeld worden onder andere de historische centra van een aantal beroemde Italiaanse steden, zoals Rome, Venetië en Florence, maar ook minder bekendere steden als Ravenna, Matera en Vicenza ontbreken niet, net als prachtige natuurgebieden, kunstwerken en archeologische vindplaatsen die ons mee terug in de tijd nemen. Een kleine sneak preview:

Werelderfgoed-Italië-Unesco-3 Werelderfgoed-Italië-Unesco-7 Werelderfgoed-Italië-Unesco-8 Werelderfgoed-Italië-Unesco-10 Werelderfgoed-Italië-Unesco-11 Werelderfgoed-Italië-Unesco-13 Werelderfgoed-Italië-Unesco-16 Werelderfgoed-Italië-Unesco-17Werelderfgoed-Italië-Unesco-21 Werelderfgoed-Italië-Unesco-22 Werelderfgoed-Italië-Unesco-23

Stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken als je in de buurt bent – en zelfs zo mooi dat je er elke keer eigenlijk je hele vakantie op af kunt stemmen. Buon viaggio! 

Bestel deze Special voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in pdf-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten (computer, laptop, smartphone of tablet) van alle moois in je nieuwe Special genieten. 

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *