Download gratis de Ciao tutti app!

De 10 leukste citytrips in Italië

Rome, Florence, Napels, Venetië, Verona… Saskia kan maar geen genoeg krijgen van deze prachtige steden. Het is heerlijk om er rond te slenteren, langs beroemde monumenten en door stille achterafstraatjes, met alle tijd voor een vroege cappuccino, een uitgebreide pranzo, lunch, en een gezellige aperitivo te midden van de locals.

Minimaal één keer per jaar gaat ze terug, om geliefde bekende plekken opnieuw te bezoeken en om nieuwe adresjes te ontdekken – en om steeds opnieuw verliefd te worden op deze bruisende steden.

Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië

Maar ook de minder bekende steden die ze bezocht, sloot ze onmiddellijk in haar hart. Bologna, Brescia, Lecce, Perugia en Pisa zijn stuk voor stuk pareltjes die het waard zijn om ontdekt te worden. Ze liggen wellicht niet meteen voor de hand als je aan een citytrip in Italië denkt, maar Saskia kan je verzekeren dat je net zo verrast en onder de indruk zult zijn als zij toen ze er voor de eerste keer ronddwaalde.

In de nieuwe Ciao tutti Special deelt Saskia haar tien favoriete citytrips in Italië, met bij elke stad een fijne wandelroute, tips voor culturele en culinaire stops, fijne bed & breakfasts, de leukste evenementen en dagtrips voor als je ook de omgeving wil verkennen.

Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië

Bestel Ciao tutti Special 10 citytrips in Italië voor € 5,95

Een klein voorproefje:

Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-2 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-3 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-4 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-5Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-6 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-8Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-9 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-11Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-13 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-14Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-15Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-17Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-18 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-20Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-28 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-29Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-31Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-32Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-33 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-35Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-36 Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-38Ciao-tutti-Special-27-Citytrips-Italië-39

Bestel Ciao tutti Special 10 citytrips in Italië voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Citytripscover-2

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.