Ga op pad met onze City Walks!

Sapori d’Inverno – winters Italië Evenement 2017

Tijdens Sapori d’Inverno – het winterse Italië Evenement in Utrecht kom je alvast in de stemming voor een warme Italiaanse winter. Ciao tutti-lezers kunnen nu kaartjes bestellen met € 2,50 korting (op de normale entreeprijs van € 10,-).

Sapori d’Inverno
Het Italië Evenement rond Kasteel de Haar is voor Italiëliefhebbers een bekende aftrap van de Italiaanse zomer. De organisatie van dit evenement zorgt ook dit jaar weer voor een Italiaanse start van de winter.

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 vindt in de Central Studios in Utrecht de wintereditie plaats van het Italië Evenement, Sapori d’Inverno (beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur). Je kunt proeven van de Italiaanse winterkeukens en de mooiste wijnen en volop Italië-inspiratie opdoen voor de feestdagen.

wijn-Italië-kerstmis

Nieuw: eten bij Mario en bakken met Sarena Solari
Op zaterdagavond kun je aanschuiven voor een diner dat wordt verzorgd door de chef-koks van het beroemde restaurant Mario uit Neck, waarbij de muziek van Pino Daniele voor een gezellige sfeer zal zorgen. Voor dit exclusieve diner kun je via deze link een plaats boeken (vol=vol).

Sarena Solari, de winnares van Heel Holland Bakt, verzorgt bakworkshops. Liever een kookworkshop volgen? Dat kan ook! Giovanni Caminita, kok bij 24Kitchen, leert je de kneepjes van de Italiaanse keuken. Ook voor deze workshops kun je via deze link een plekje reserveren.

Zowel op zaterdag als op zondag zijn er wijnproeverijen met Toscaanse topwijnen, verzorgd door Vino e Olio. Bovendien is er gezorgd voor mooiere aankleding en verlichting; de verschillende stands tonen hun producten in houten kramen.

Italië-Evenement-Sapori-Inverno-winter-Houten (3)

€ 2,50 korting op de entree
Sapori d’Inverno vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 bij Central Studios (Gietijzerstraat 3/5, Utrecht). De entreeprijs bedraagt normaal gesproken € 10,- per persoon, maar Ciao tutti-lezers kunnen via deze link kaartjes bestellen met € 2,50 korting.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *