Inspiratie voor een Italiaanse kerst - cadeaus, delicatessen & wijn

Geniet van het Italië Evenement bij Kasteel de Haar

Het Italië Evenement komt eraan en dat betekent feest bij Kasteel de Haar, met volop verrassingen voor jong en oud. Lees hieronder wat je dit jaar allemaal kunt verwachten tijdens dit Italiaanse feestje in hartje Nederland!

Met meer dan tweehonderd artiesten, kunstenaars, koks en exposanten laat Italië zich in september van haar mooiste, lekkerste en beste kant zien, als een feestelijk einde van de zomer.

Er is van alles te doen, van een Italiaanse picknick tot de verkiezing van de mooiste Fiat500 en een masterclass olijfolie proeven. Onze vrienden van Picenum verwelkomen je graag op het speciale Piazza delle Marche en er is theater en muziek op maar liefst drie verschillende podia.

Praktische informatie
Het Italië Evenement vindt plaats op 11, 12 en 13 september 2020 bij Kasteel de Haar (Haarzuilens, Utrecht), op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Je kiest dit jaar vooraf een dag en tijd van aankomst.

De entree bedraagt € 17,50 per persoon; kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Een parkeerkaart kost € 10,-. Namens Dalmonte Events mogen we 25% korting bieden op de toegangskaartjes. Bestel hiervoor je ticket(s) via deze link.

Indien er aankomsttijden zijn die niet volledig bezet zijn, is er ook de mogelijkheid om een ticket te kopen aan de kassa. Houd hiervoor tijdens het evenement de website in de gaten.

foto’s: Italië Evenement 2019

Geniet van onze puzzelboekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *