Home » Italië dichtbij » Hebben! » De Uitzwaaibox van Ik wil meer reizen!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

De Uitzwaaibox van Ik wil meer reizen!

Gaat een goede vriend(in) binnenkort op reis? Met deze originele Uitzwaaibox geef je hem of haar het perfecte cadeau.

uitzwaaibox-Ik-wil-meer-reizen (6)

De uitzwaaibox (die door de brievenbus past) zit vol met leuke, grappige en handige gadgets voor iedere reisliefhebber. Zo bevat de box onder andere (we verklappen niet alles) koffie voor onderweg (ervan uitgaande dat de koffie in Italië overal meer dan goed is), oordopjes, een ieniemienie-kaartspelletje en een fijn notitieboekje.

uitzwaaibox-Ik-wil-meer-reizen (2) uitzwaaibox-Ik-wil-meer-reizen (5)

Als extraatje bevat de Uitzwaaibox een katoenen Colour your World-tas. Uiteraard hebben wij Italië vast al een mooi kleurtje gegeven:

uitzwaaibox-Ik-wil-meer-reizen (8)uitzwaaibox-Ik-wil-meer-reizen (7)

Ik wil meer reizen
Ik wil meer reizen is een online travel- & lifestyle-magazine. Met hun reisartikelen hopen globetrotters Mirjam en Annemarie je te inspireren, herinneringen boven te halen en handige tips te geven.

Het online magazine is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen. Vanuit hun ervaring vinden Mirjam en Annemarie het, net als wij, leuk om anderen te inspireren, adviseren en vooral te motiveren meer te reizen of – als dat even niet kan – dat heerlijke reisgevoel in huis te halen.

Daarnaast zoeken Mirjam en Annemarie naar leuke gadgets voor in hun Ik wil meer reizen-giftshop. Unieke producten die het reisgevoel versterken, zoals houten mini-wereldbollen als oorbellen, leuke reisdagboekjes en bijzondere wereldkaarten. De Uitzwaaibox is een van de nieuwste cadeaus, die op verzoek ook uit is te breiden met andere cadeaus uit de shop.

houten-oorbellen-wereldkaart reisdagboek-I-was-here

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *