Home » Boeken: Lezen over Italië » Het geheim van Montmartre
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Het geheim van Montmartre

Hoewel de titel van deze blog wellicht doet vermoeden dat we vandaag de grens oversteken, blijven we gewoon dicht bij onze Italiaanse insteek. De titel van deze blog is namelijk ook de titel van het nieuwe boek van de Italiaanse schrijfster Donatella Rizzati, dat volgende week verschijnt.

Het-geheim-van-Montmartre-boek-Rizzati

Het geheim van Montmartre begint met het einde van de grote liefde van de jonge Italiaanse Viola. Om troost te zoeken, gaat ze naar Parijs. Op de heuvel tussen de geheimzinnige trappen, pittoreske huisjes en kunstenaars van Montmarte is er één plek waar Viola zich veilig voelt: het winkeltje van de zestigjarige Gisèle.

Gisèle biedt Viola een baan aan. Omringd door bloemen en kruiden lukt het Viola haar verdriet en onzekerheid even te vergeten. Gaandeweg weet ze haar kracht te hervinden. Als Viola de knappe, gevoelige Romain ontmoet, merkt ze dat ze nog niet klaar is voor een volgende stap. Lukt het haar om haar verleden een plek te geven en zich open te stellen voor een nieuwe, betoverende liefde?

Namens uitgeverij Xander mogen we een voorpublicatie van Het geheim van Montmartre delen, die je via deze link kunt downloaden. Veel leesplezier!

Verder lezen? Het geheim van Montmartre is vanaf 15 augustus te koop. Je kunt het via deze link alvast reserveren bij bol.com, zodat je bij verschijning meteen verder kunt lezen…

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *