Download gratis de Ciao tutti app

Fotomagneten van je mooiste vakantiemomenten

Ciao tutti! Voor jullie is de blog van vandaag misschien niet anders dan anders, maar wij vieren vandaag een klein feestje: het is namelijk de 5000ste blog die op Ciao tutti verschijnt!!

Bijna negen jaar geleden schreef Saskia de allereerste blog – vanuit Rome. Er is sinds dat moment geen dag voorbij gegaan zonder een nieuw artikel (en soms publiceerden we zelfs twee of drie artikelen op een dag), hetgeen de teller vandaag – vanuit Levanto – op precies vijfduizend blogs brengt.

Ter ere daarvan hebben we een mooie winactie voor jullie, waarbij je je mooiste vakantiemomenten op fotomagneten kunt winnen. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt!

5000 blogs over Italië
Maar eerst nog even een korte terugblik. Want hoewel we natuurlijk ook de komende jaren elke dag een nieuwe blog met jullie willen delen, zijn ook de vijfduizend reeds gepubliceerde blogs (grotendeels) nog altijd de moeite van het lezen waard.

Zoals het verhaal over de Fiat500, de Cinquecento, dat we deelden in onze 500ste blog, en onze 1000ste blog, met 250 cose di cuore, Italiaanse plekken en dingen die we in ons hart hebben gesloten. Of het artikel met heel veel praktische informatie over de Cinque Terre, dat we deze zomer schreven en dat inmiddels al duizenden keren gelezen is.

Ook een grote hit: het artikel 50x gratis zien & doen in Rome, met vijftig tips voor de Eeuwige Stad waarvoor je niet hoeft te betalen. Dat geldt ook voor de blog 50 bijzondere plekken aan de Italiaanse kust, die we er zelf op een druilerige dag ook nog wel eens bij pakken, om even te genieten van mooie zonnige foto’s.

Reizen vanuit je luie stoel kan ook met Pompeï in 50 foto’s, Een plafond van 500 jaar oud (over Michelangelo’s meesterwerk in de Sixtijnse Kapel) en alle boekentips die we de afgelopen jaren verzamelden.

Liever direct zoeken naar tips voor je volgende vakantiebestemming? Via onze homepage kun je heel gemakkelijk op regio zoeken (plus een aantal grote steden), via de interactieve kaart van Italië vind je makkelijk onze blogs over je vakantiebestemming(en).

Ook mag je ons altijd mailen met vragen over bestemmingen – Saskia weet meestal uit haar hoofd wat er allemaal online staat en stuurt je graag de betreffende links – of verwijzingen naar andere websites als wij er nog niet over hebben geschreven. Want ook al staat er zo’n schat aan artikelen online, er blijven gelukkig nog altijd plaatsen en onderwerpen over voor nieuwe verhalen!

Win fotomagneten van je mooiste vakantiemomenten!
Ter ere van deze 5000ste blog hebben we een mooie winactie voor jullie. Zelf plaatsen we onze reisfoto’s meestal online (althans, een selectie van de duizenden foto’s die we schieten), maar het is natuurlijk nog veel leuker om echt iets met je mooiste vakantiefoto’s te doen.

Je kunt ze inlijsten, op canvas laten printen of mooie fotoboeken maken. LaLaLab heeft nóg een leuke manier om elke dag even terug te denken aan je Italiaanse vakantie. Met fotomagneten tover je je koelkast of magneetbord om tot een heerlijke vakantieherinnering, ook op een druilerige herfstochtend.

We maken vijf lezers blij met een set van tien magneten (5,7 bij 5,7 centimeter). Kans maken? Vul dan voor 15 oktober 2018 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. fotomagneten. De vijf winnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Helaas is deze winactie afgelopen. Maar houd Ciao tutti in de gaten, want er zijn regelmatig mooie winacties met filmkaartjes, (kook)boeken en Italiaanse delicatessen als prijs.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

3 reacties

  1. Bernadette van Gelder

    Ciao tutti ook in het engels, please?!

  2. Dat gaat helaas niet Bernadette, ten eerste omdat dat met een dagelijks artikel niet haalbaar is (ik werk nu al 60-80 uur per week) en twen tweede omdat ik in het Engels niet zo mooi kan schrijven als in het Nederlands. Bovendien zoeken Engelstalige toeristen vaak heel wat anders dan Nederlandstalige Italiëliefhebbers, dus Ciao tutti blijft – heel bewust – alleen in het Nederlands verschijnen.

  3. Sarah de Leeuw

    Hi Saskia, ik vind het een erg leuk idee fotomagneten te maken en die dan op je koelkast of magneetbord te plakken. Dit ga ik zeker doen na mijn volgende vakantie. Deze vakantie is echter niet in Italië, maar in Zwitserland. Ook mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *