Inspiratie voor een Italiaanse kerst

Blik op Italië – la bella Venezia

Venetië is een van de meest fotogenieke steden in Italië. Niet alleen vanwege het overal opduikende water, maar ook vanwege de kleurrijke huizen, de wapperende was en de ranke gondels. Dankzij een aantal lezers zien we de stad van verschillende kanten. Geniet!

Caroline Meihuizen was in Venetië én in het kleine zusje van de stad, Chioggia, ook wel la piccola Venezia genoemd:

Chioggia-Venetie-Caroline-Meihuizen (2) Chioggia-Venetie-Caroline-Meihuizen (4) Chioggia-Venetie-Caroline-Meihuizen (5) Venetie-Caroline-Meihuizen (1) Venetie-Caroline-Meihuizen (3)

Tanja Koning laat ons meegenieten van de gondels in het bassin aan het San Marco-plein en van een bijzonder kleurenspel:

Venetie-Tanja-Koning (1) Venetie-Tanja-Koning (2) Venetie-Tanja-Koning (3) Venetie-Tanja-Koning (4)

Erwin van Heteren legde Venetië bij nacht vast:

SONY DSC

Heb jij ook een foto gemaakt die precies het Italiëgevoel weergeeft? Stuur hem naar blog@ciaotutti.nl – dan zie je hem wie weet (natuurlijk met naamsvermelding) terug op Ciao tutti!

Of je nu een foto maakt van de gondels in Venetië of van oude mannetjes op een plein in een verder verlaten dorpje, van een sfeervolle markt of een bijzonder restaurant, van een veld vol zonnebloemen of van een haven vol kleurrijke vissersbootjes… alles mag!

foto-camera

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *