Download gratis de Ciao tutti app

Vakantiekriebels: Ciao tutti in Margriet Reisspecial

‘Het kriebelt. Eind december, begin januari, de wereld nog donker en winterkoud, dan begint het: die kriebel. De vakantiekriebel!’ zo schrijft Leontine van den Bos, hoofdredacteur van Margriet, in de inspirerende Reisspecial die je als cadeautje bij de eerste Margriet van 2015 vindt (die nu in de winkel ligt). Een speciale uitgave boordevol vakantie-ideeën.

Margriet-Reisspecial-2015 (1)Margriet-Reisspecial-2015 (2)
Italië is goed vertegenwoordigd, met onder andere romantiek tijdens wintersport in Zuid-Tirol en een culinaire reis door Toscane.

Margriet-Reisspecial-2015 (5)

Maar het allerleukste: Margriet tipt Ciao tutti als een van de leukste blogs! We schitteren op pagina 70, maar voor wie het niet in het echt kan bewonderen, hier alvast een voorproefje:

Margriet-Reisspecial-2015 (3) Margriet-Reisspecial-2015 (4)

Maar er is meer leuks. Zo heeft de Margriet-redactie 23 redenen bedacht waarom reizen zo fijn is. Van een perfect gelukte vakantiefoto tot iemand groeten in een vreemde taal – wij zeggen: ‘Ciao!’ 🙂 Alle 23 herkenbaar en alle 23 goed voor een dosis mooie herinneringen – en stiekem alweer voorpret voor komende reizen.

Margriet-Reisspecial-2015 (6)

In Margriet zelf staat bovendien een artikel over prachtig en puur Puglia, met als tip het boek dat Willemijn over deze bijzondere regio schreef:

Margriet-Reisspecial-2015 (7) Margriet-Reisspecial-2015 (7a)

Ontzettend leuk dat we nu ook veel Margriet-lezeressen de weg kunnen wijzen in Italië!

We zullen in 2015 uiteraard weer ons best doen om de mooiste Italiaanse verhalen, tips én foto’s met jullie te delen. Maar voor het zover is, kijken we komende dagen eerst nog even terug op alle hoogtepunten in 2014 én geven we jullie vast 15 tips om 2015 op z’n Italiaans van start te gaan. Want een goed begin…

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *