Download gratis de Ciao tutti app

Tour Italy – without leaving the sofa

Italiëliefhebbers van over de hele wereld kunnen hun hart ophalen met ‘Tour Italy – without leaving the sofa’. Dit is het nieuwe project van Can’t Forget It {aly}, een groep jonge, creatieve journalisten die door middel van foto’s, video’s en blogs hun Italiaanse ervaringen met de wereld delen. Van de Design en Fashion Week in Milaan tot een helikoptervlucht boven het Gardameer en een bezoek aan een van de beroemdste producten van Parmaham.

Tour-Italy-sofa (3) Tour-Italy-sofa (4)Tour-Italy-sofa (2)Tour-Italy-sofa (1)foto’s: Can’t Forget It {aly}

Alle materiaal dat de journalisten de afgelopen jaren hebben verzameld, hebben ze nu gegroepeerd, zodat je vanaf de bank in kunt zoomen op alle bestemmingen, met 600 artikelen, tips, interviews en events en met vooral veel schitterend beeldmateriaal. Als je al die 40 filmpjes en 2000 foto’s wil zien, zit je voorlopig nog wel even op die sofa. Al is dat, zeker op een regenachtige dag als vandaag, helemaal geen straf.

Ciao tutti geeft hieronder alvast een klein voorproefje van drie regio’s, maar surf vooral ook zelf naar de kaart van Italië – om op elk gewenst moment de sofa virtueel in te ruilen voor een tour door de laars.

Tour-Italy

 

Tour-Italy-2

Tour-Italy-3

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *