Home » Reizen door Italië » Toscane » Play your Tuscany – een verslag in beeld
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Play your Tuscany – een verslag in beeld

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Zo ook met de onvergetelijke Play your Tuscany blog tour die Sophie heeft meegemaakt, eind februari. Ze beschreef al haar avonturen al in deze blogs, maar de foto’s van haar medespelers, de professionele Portugese fotograaf Gonçalo Figueiredo en twee scherpe Siciliaanse videomakers Alessio Algeri en Gabriele Gismondi, verdienen speciale aandacht.

Van het vloeibare dorpsplein van Bagno Vignoni naar de donkere mijnen van Monte Amiata, van de Etruskische tufgronden te paard tot grote hoogtes in Siena; de gevoelige plaat heeft alles vastgelegd en een waar visueel spektakel opgeleverd. Altijd al willen weten hoe het is om op blog tour te zijn? Ga dan hier even met ons mee!

1 bankje

Ga er lekker voor zitten en geniet van dit voorproefje van de foto’s die Gonçalo Figueiredo maakte in Siena en Bagno Vignoni:

2 Siena 3 Siena 5 Siena4 Bagno Vignoni

Ook Monte Amiata en de thermen van Spa Resort Fonteverde in San Casciano dei Bagni legde hij vast op de gevoelige plaat:

6 mijn 7 mijn 8 mijn 9 San Casciano 10 Fonteverde

Zelfs te paard wist Gonçalo prachtige plaatjes te schieten:

14 paarden 15 paarden 16 paarden 17 Manciano 18 Montemerano

Het zwavelbad slaat onze fotograaf zelfs even af, totdat er perfecte plaatjes gemaakt zijn…

SaturniaGoncalo

Door de bewegende beelden van Alessio en Gabriele waan je je even helemaal in het magische zuiden van  Toscane. Al kijkend naar de filmpjes beleef je de ontspannen sfeer die tijdens de Play your Tuscany Thermae and Slow lifestyle tour te voelen was. Sit back, relax and enjoy the ride!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *