Home » Reizen door Italië » Toscane » Een kleurrijke kat, een magiër van mozaïek en vrolijk badende vrouwen
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Een kleurrijke kat, een magiër van mozaïek en vrolijk badende vrouwen

Liep er vanochtend nog een zwarte kat door het beeld, vanmiddag stuitten we op een veel vrolijker versie van dit dier, met de naam Ricardo:

We keerden na bijna een jaar terug naar de Giardino dei Tarocchi, de Tarottuin, van Niki de Saint-Phalle, in het zuiden van Toscane. Na het eerdere bezoek aan dit kleurrijke paradijs vol met schitterende beelden, kleurrijke details en vrolijk stemmende mozaïeken wilden we zeker weten terug om die bijzondere sfeer nogmaals te ervaren. Zelfs de beelden van de dood, de gehangene en het rad van fortuin kunnen het heerlijke gevoel dat de tuin je steeds weer geeft niet teniet doen – ook of misschien juist vooral niet op vrijdag de dertiende.

Het verslag van het eerdere bezoek aan de tuin lees je hier; vanmiddag laat ik een paar details voor zich spreken. Geniet!

Ook een bezoek brengen aan de Giardino dei Tarocchi? De tuin is tussen 1 april en 15 oktober elke dag van 14.30 tot 19.30 uur geopend. Bestudeer van tevoren wel goed de routebeschrijving, want de tuin ligt een beetje verstopt.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Hier moet je als je in de buurt bent een bezoek aan brengen!
    Het is zo geweldig, zo mooi gemaakt allemaal.Ik ben er dit jaar geweest maar ga volgend jaar zeker nog een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *