Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti in Pistoia

Ciao tutti was de afgelopen dagen in Pistoia voor de blog tour #viraccontopistoia. Het was een tour vol bijzondere ervaringen, van het unieke aanzicht van de stad tot een pasgeboren pony, van zelfgebakken brood tot kunstwerken van groen, van een warm onthaal door de Compagnia dell’Orso (waarbij Saskia zelf even de vlag met de beer, het symbool van Pistoia, mocht dragen) tot een cursus cappuccino maken.

Bijzonder was ook het samen met andere bloggers op pad zijn. Voor de blog tour waren vijf andere bloggers uitgenodigd, allemaal Italianen: Cristina en Maurizio van Parliamo di viaggiare, Lucia van Viaggi dei Mesupi, Flavia van Tuscanycious en Roberta van Gamberetta Rossa. Met z’n zessen werden we door Sara en Armando meegetroond naar de mooiste plekken in Pistoia en omgeving, fotograferend, schrijvend, filmend. Gezamenlijk genoten we van alle unieke ervaringen die we de hele dag door voorgeschoteld kregen.

De komende dagen doen we uitgebreid verslag op Ciao tutti – met verhalen, foto’s en bei ricordi. Vandaag alvast een kort filmpje dat een indruk geeft van de meest bijzondere ervaringen:

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. Wat een geweldige dagen heb je daar gehad! Heel veel gezien en gedaan! En wat een onthaal!
    En wat een leuk filmpje is het zo geworden, een goede indruk van de belevenissen, nu wachten we op de blog stukjes met de verhalen! Ciao, ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *