Home » Reizen door Italië » Toscane » Blik op Italië – Teatro del Silenzio in Lajatico
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Blik op Italië – Teatro del Silenzio in Lajatico

‘Ciao tutti!’ zo schreef Hilda van Welzen ons naar aanleiding van onze foto-oproep. ‘Een paar weken geleden zijn wij op vakantie in Toscane geweest. We hebben al heel wat gebieden gezien in Italië, maar Toscane eigenlijk nog nooit. En wat hebben we genoten!

Omdat we graag fotograferen, vonden we het ook heerlijk om gewoon maar lekker onderweg te zijn en zien waar we maar uitkomen. Eigenlijk alles is er mooi en we hebben dan ook ontzettend veel foto’s gemaakt. Een van de dingen die ik graag wilde zien was het Teatro del Silenzio. Als fan van Andrea Bocelli en na het zien van een dvd van een van zijn concerten daar, stond het hoog op mijn verlanglijstje. En wat is het er mooi!

Teatro-del-Silenzio-Lajatico-Hilda-van-Welzen (1) Teatro-del-Silenzio-Lajatico-Hilda-van-Welzen (2) Teatro-del-Silenzio-Lajatico-Hilda-van-Welzen (3) Teatro-del-Silenzio-Lajatico-Hilda-van-Welzen (4) Teatro-del-Silenzio-Lajatico-Hilda-van-Welzen (5)foto’s: Hilda van Welzen

Zo rustig en stil en de bezoekers waren op één hand te tellen. We vonden het een van de mooiste plekken die we gezien hebben. Bijna magisch en heel sfeervol.’

Dat blijkt inderdaad ook uit de schitterende foto’s van Hilda, grazie dat je deze bijzondere plek met ons wilde delen!

Heb jij ook een foto gemaakt die precies het Italiëgevoel weergeeft? Stuur hem naar blog@ciaotutti.nl – dan zie je hem wie weet (natuurlijk met naamsvermelding) terug op Ciao tutti!

Of je nu een foto maakt van de gondels in Venetië of van oude mannetjes op een plein in een verder verlaten dorpje, van een sfeervolle markt of een bijzonder restaurant, van een veld vol zonnebloemen of van een haven vol kleurrijke vissersbootjes… alles mag!

foto-camera

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *