Home » Reizen door Italië » Toscane » Blik op Italië – Schitterend Siena
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Blik op Italië – Schitterend Siena

Vlak voor Saskia naar Siena vertrok, stuurde Nellie Kanters haar een schitterende verzameling foto’s, met daarbij de woorden: ‘Siena is schitterend, maar kijk ook en vooral naar de mensen op straat.’ Dat gaat ze uiteraard zeker doen, maar tussen Nellies foto’s zaten zoveel pareltjes, dat we die eerst ook met jullie willen delen. Geniet!

Siena-foto-Nellie-Kanters (1) Siena-foto-Nellie-Kanters (2) Siena-foto-Nellie-Kanters (3) Siena-foto-Nellie-Kanters (4) Siena-foto-Nellie-Kanters (5) Siena-foto-Nellie-Kanters (6) Siena-foto-Nellie-Kanters (7) Siena-foto-Nellie-Kanters (8) Siena-foto-Nellie-Kanters (9) Siena-foto-Nellie-Kanters (10) Siena-foto-Nellie-Kanters (11) Siena-foto-Nellie-Kanters (12) Siena-foto-Nellie-Kanters (13) Siena-foto-Nellie-Kanters (14)foto’s: Nellie Kanters

Heb jij ook een foto gemaakt die precies het Italiëgevoel weergeeft? Stuur hem naar blog@ciaotutti.nl – dan zie je hem wie weet (natuurlijk met naamsvermelding) terug op Ciao tutti!

Of je nu een foto maakt van de gondels in Venetië of van oude mannetjes op een plein in een verder verlaten dorpje, van een sfeervolle markt of een bijzonder restaurant, van een veld vol zonnebloemen of van een haven vol kleurrijke vissersbootjes… alles mag!

foto-camera

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

2 reacties

  1. Siena, het typische Italiaanse gevoel sleept me direct weer mee met het onwaarschijnlijke vakantiegevoel! Krijg terug zin om naar Italië te gaan! Dat zal deze zomer voor mij toch even wat anders zijn… Mooie foto’s! 🙂

  2. stefan caprasse

    Inderdaad, prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *