Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Strakblauwe lucht, het blauwe uurtje en een Fiat in blu

We kregen de afgelopen week weer een heleboel fijne Italiëfoto’s van jullie. Irma van Haperen stuurde ons heimwee-oproepende beelden van de trulli in Puglia:

Irma-van-Haperen (2) Irma-van-Haperen (3)
Robert De Abreu verraste ons met foto’s die zijn genomen in het zogenaamde ‘blauwe uurtje’. ’s Ochtends (ongeveer drie kwartier voor zonsopkomst) en ’s avonds (tot ongeveer drie kwartier na zonsondergang) treedt het mooiste licht op. Vaak is de lucht dan blauw gekleurd.

Robert-Abreu1 Robert-Abreu2

De eerste foto is van de Santa Maria della Salute, genomen in de richting van de Ponte dell’Accademia, tijdens de laatste minuut dat er nog licht was. De tweede foto betreft het zicht op de San Giorgio Maggiore vanaf het Piazza San Marco.

Hans van der Marel stuitte in Arezzo op een uniek kunstproject met wapperende was en in Castiglion Fiorentino op een oude Fiat in het blauw:

Hans van der Marel Hans van der Marel2
Ook zo’n prachtige foto’s van je vakantie in Italië?
Bij Belmondo.nl maak je met je eigen vakantiefoto’s een schitterend Italiëboek, waarmee je de geweldige momenten die je op reis door Italië hebt meegemaakt ontelbaar vaak kunt nabeleven. Wat was hét vakantiemoment? Waar heb je het lekkerst gegeten? Wie was de leukste local?

Italieboek-Belmondo

Ook leuk: samen vakantieverhalen bewaren!
Hoe vaak gebeurt het niet na een stedentrip of vakantie met vrienden dat je zegt: ‘we mailen de foto’s nog wel’. Om er na zes maanden achter te komen dat de mooie herinneringen nog ergens op de telefoon van je vriend, vriendin of familielid staan. Met Belmondo behoort dit tot de verleden tijd. Elk boek maak je samen met zoveel mensen als je wilt. Nodig ze uit per mail en iedereen krijgt toegang tot het boek en kan zijn of haar verhalen en foto’s toevoegen.

Win een Italiëboek!
Namens Belmondo.nl mogen we een van jullie blij maken met een persoonlijk Italiëboek. Kans maken? Vul dan voor 15 september 2013 het mail&winformulier helemaal onder aan deze blog in o.v.v. Belmondo Italiëboek (bij Wat wil je winnen?). In bocca al lupo!

  Je voornaam (verplicht)

  Je achternaam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Wat wil je winnen?

  Je bericht

  Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

  We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
  captcha

  De beste tips voor een vakantie in Italië!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *