Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ontdek voordelig het échte Sicilië

‘Vraag een Italiaan de weg en hij zal deze wijzen, vraag een Siciliaan de weg en hij zal je ernaartoe brengen,’ zo luidt een Siciliaans spreekwoord. Het is dan vast ook geen toeval dat we, op zoek naar mooie plekken ter voorbereiding van onze reis naar Sicilië, op een nieuw initiatief stuitten: de Op Sicilië Card. Of je nu naar het eiland gaat voor authentieke dorpjes waar het leven stil lijkt te staan, fantastisch en verrassend betaalbaar eten of om lekker te ontspannen, met deze kaart ontdek je het allemaal – maar dan extra voordelig.

Sicilie-bloesem-Agrigento-tempel

Deelnemers aan de Op Sicilië Card zijn over het hele eiland te vinden, van Palermo tot Syracuse, van Cefalù tot Agrigento. Voor het gemak hebben de initiatiefnemers de deelnemers ingedeeld in vijf categorieeën:

1 Eten & drinken
Verse vis bij een gezellige strandtent of biologisch vlees op het platteland? ’s Avonds een cocktail drinken in een hippe bar of Siciliaanse huiswijn met de locals in een enoteca? Met de Op Sicilië Card ontdek je dit alles én profiteer je van korting.

2 Overnachten
Een viersterrenresort midden tussen de wijngaarden of een gezellige bed & breakfast met uitzicht op zee, dat statige hotel in hartje Palermo of een hostel aan de voet van de Etna, de kaart biedt voordeel bij elke gewenste overnachting.

3 Workshops & activiteiten
Van fietsen, paardrijden of trekking met een gids tot (kinder)kookworkshops, wijnproeverijen, duiken en boottochten, met de kaart krijg je korting of extra’s voor uiteenlopende workshops en activiteiten.

4 Natuur
Sicilië heeft schitterende natuurparken en de meest uiteenlopende culturele bezienswaardigheden. Met de Op Sicilië Card kun je deze eenvoudig vinden en profiteer je bij enkele ook nog eens van een lagere toegangsprijs of leuke extra’s.

5 Overig
Gratis proeven van de lokale specialiteit, korting bij online winkels, een gratis welkomstdrankje in een bar, je kunt het zo gek niet bedenken of dankzij de Op Sicilië Card kun je ervan profiteren.

Photo collage from Sicily island, Italy. Collage includes major landmarks like Palermo, Agrigento, Marsala and Cefalu.

Hoe werkt het? Heel simpel. Je koopt de Op Sicilië Card online, via de speciale Op Sicilië Card-website. Als je de kaart eenmaal hebt aangeschaft, werkt het als volgt:

Op-Sicilie-Card (1)

Laat de card zien en profiteer
Bezoek je een van de deelnemers in de vijf categorieën, laat dan de kaart zien en profiteer direct van voordeel: een gratis fles wijn, een fikse korting of ander extraatje.

Op-Sicilie-Card (2)

Navigeer met je smartphone
Als kaarthouder krijg je op Sicilië via je smartphone snel toegang tot de deelnemers in de omgeving. Bovendien navigeer je er direct naartoe. Bezoek onze website dus gerust met je mobiel (zorg wel dat je een vakantiebundel aanschaft voor je telefoon of gebruik maakt van wifi, om een hoge internetrekening achteraf te voorkomen).

Op-Sicilie-Card (3)

Toegang tot exclusieve informatie
Log met je kaartcode in op de speciale website en krijg toegang tot exclusieve, actuele informatie, bijvoorbeeld over festivals, kleinschalige concerten of theatervoorstellingen. Het mooie is dat je tot een jaar na de geldigheid van de kaart toegang hebt tot deze informatie. Dus als Sicilië naar meer smaakt, kun je makkelijk nieuwe informatie voor een volgende reis opzoeken!

De voordelen van de Op Sicilie Card op een rijtje:
*korting, gratis producten of extra’s
*navigeer eenvoudig naar de deelnemers via je smartphone
*jouw persoonlijke gids voor de mooiste, nog niet ontdekte plekjes op Sicilië
*alle deelnemers zijn persoonlijk geselecteerd op kwaliteit en service
*ruim 250 deelnemers (met steeds nieuwe adressen)
*actuele informatie over festiviteiten

Binnenkort naar Sicilië? Bestel dan via deze link de Op Sicilië Card en profiteer van alle extra’s en kortingen, voor een onvergetelijke tijd op dit bijzondere eiland!

Op-Sicilie-Card

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *