Home » Reizen door Italië » Rome » Thuis in de Eeuwige Stad met Oh-Rome

Thuis in de Eeuwige Stad met Oh-Rome

Elk jaar reizen 10 miljoen toeristen naar Rome af om de sfeer van la dolce vita te proeven, als is het maar voor een paar dagen. Ze kijken hun ogen uit in het Colosseum, gooien een muntje in de Trevifontein en steken voorzichtig hun hand in La Bocca della Verità. Maar is het niet nog leuker om je te verdiepen in het leven van een local en voor even je eigen stekkie te hebben in de Italiaanse hoofdstad?

Zeker weten! Met een sleutel van jouw vakantieappartement op zak kun je gaan en staan waar je wil. Dwaal als een echte romano door de Romeinse straten: drink ’s morgens een heerlijke cappuccino om de hoek van Orto Botanico, slenter ’s middags door het levendige Trastevere en maak ’s avonds patina de pisciculis (een Romeins visgerecht met rozijnen) klaar in je eigen keuken.

De mooiste appartementen vind je bij Oh-Rome. Modern, comfortabel of juist luxueus: in elke stijl die je maar wil. Als je een appartement boekt bij Oh-Rome, ontvang je ook nog eens leuke kortingen op verschillende activiteiten. Zo proef je met locals typisch Italiaanse spuntini tijdens een ‘Eating Italy Food Tour’, scheur je met je Vespa langs het Colosseum of bezoek je een schapenboerderij, waar de lekkerste wijnen en kazen geproduceerd worden.

Vespa

De slogan ‘Your trusted host in the city’ zegt al meer dan genoeg: je kunt Oh-Rome altijd vertrouwen. Het moederbedrijf Open House Group heeft al 16 jaar ervaring in appartementverhuur en opende zijn ogen in thuishaven Barcelona. Laat je taalgids bij de boeking maar achterwege, want Oh-Rome staat je  graag te woord in vijf Europese talen. Je hoeft bovendien niet bang te zijn om in the middle of nowhere te belanden, want door de handige wijkengids op de website ken je Rome straks op je duimpje.

Je wil natuurlijk niet ergens verblijven, waar het behang bijna van de muren valt of het toilet niet goed doorspoelt. Daarom checkt het team van Oh-Rome altijd van tevoren de staat van het appartement, zodat jij bij aankomst alleen maar achterover kunt leunen of je als een ware keukenprins(es) kunt uitleven in de keuken van je eigen vakantiestekkie. Buon divertimento!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *