Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Rome in een ander licht

Aan het Piazza della Rotonda, in het designhotel Pantheon Royal Suite, kun je Rome in een heel ander licht zien. Nog tot en met 31 oktober wordt daar de tentoonstelling Gazing Around gehouden, met een aantal prachtige reflecties van de Eeuwige Stad.

De werken die te zien zijn, zijn gemaakt door Federico Ridolfi, die als fotojournalist als geen ander oog heeft voor al het moois dat in Rome te zien is, zelfs in een plas regenwater. Ridolfi: ‘Mijn geheim zit in het eerste ogenblik, het moment waarop ik mijn onderwerp kies. Ik zie nooit iets ‘gewoons’, mijn oog valt op een bijzondere invalshoek, een klein detail…’

Ridolfi laat zich graag inspireren door een kijk in spiegels of via vensters, door reflecties, schaduwen en regendruppels. Dat levert direct een heel ander beeld op, zo getuigt de foto van het Colosseum.

Nog een paar schitterende reflecties die je tijdens de expositie bij Pantheon Royal Suite (die overigens gratis toegankelijk is) kunt zien:

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Prachtige foto’s en de wereld net even anders belicht !! Succes,

    greatz

    Everjanneke (Holland).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *