Ga op pad met onze City Walks!

Let’s go Rome – met de nieuwe citybox van mo’media

Rome is altijd een feestje, maar in december is de stad nog magischer dan anders! Let’s go Rome!

Rome-night (1) Rome-night (2) Rome-night (3) Rome-night (5)Rome-night (4)

Cadeaubox Let’s go Rome
Natuurlijk bekijk je in Rome alle highlights, die in december prachtig verlicht zijn. Maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Staand een caffè drinken in een bar en een glas wijn drinken in hartje Monti. De handige en vertrouwde reisgids 100% Rome brengt je in zes overzichtelijke wandelingen naar alle bezienswaardigheden, om je vervolgens wég van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar de Romeinen zelf graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities… je vindt het allemaal in deze handige gids.

Maar nu is er naast 100% ook de cadeaubox Let’s go Rome – met naast de gids ook duidelijke routekaarten, een gratis app voor je smartphone, een travel journal voor al je eigen ontdekkingen en ervaringen, en een aantal ansichtkaarten. Niet alleen leuk om te versturen vanuit Rome, maar vooral leuk om iemand te verrassen met de aankondiging van een weekendje Rome!

Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (2) Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (4) Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (5)

Cadeaubox Let’s go Rome! | ISBN 9789057676772 | € 19,95 | uitgeverij mo’media | bestel Let’s go Rome! via deze link bij mo’media

Win de cadeaubox Let’s go Rome!
Namens uitgeverij mo’media mogen we drie van onze lezers blij maken met deze cadeaubox. Kans maken? Laat ons voor 1 januari 2015 weten waarom jij naar Rome wil (in het berichtveld van onderstaand mail&winformulier)! Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. Hi There!
    Your pictures are stunning!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *