Home » Reizen door Italië » Rome » Let’s go Rome – met de nieuwe citybox van mo’media
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Let’s go Rome – met de nieuwe citybox van mo’media

Rome is altijd een feestje, maar in december is de stad nog magischer dan anders! Let’s go Rome!

Rome-night (1) Rome-night (2) Rome-night (3) Rome-night (5)Rome-night (4)

Cadeaubox Let’s go Rome
Natuurlijk bekijk je in Rome alle highlights, die in december prachtig verlicht zijn. Maar je wil de stad ook ontdekken als een local. Staand een caffè drinken in een bar en een glas wijn drinken in hartje Monti. De handige en vertrouwde reisgids 100% Rome brengt je in zes overzichtelijke wandelingen naar alle bezienswaardigheden, om je vervolgens wég van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar de Romeinen zelf graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities… je vindt het allemaal in deze handige gids.

Maar nu is er naast 100% ook de cadeaubox Let’s go Rome – met naast de gids ook duidelijke routekaarten, een gratis app voor je smartphone, een travel journal voor al je eigen ontdekkingen en ervaringen, en een aantal ansichtkaarten. Niet alleen leuk om te versturen vanuit Rome, maar vooral leuk om iemand te verrassen met de aankondiging van een weekendje Rome!

Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (2) Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (4) Lets-go-Rome-mo-media-city-cadeau-box (5)

Cadeaubox Let’s go Rome! | ISBN 9789057676772 | € 19,95 | uitgeverij mo’media

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Mauro Raffaella

    Hi There!
    Your pictures are stunning!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *