Download gratis de Ciao tutti app

Hotel Mirtillo Rosso – magisch logeren aan de voet van de Monte Rosa

Doe je ogen even dicht en denk aan een besneeuwd landschap met dennenbomen, rendieren, een krakend koude lucht en sterren die weerkaatsen in de dikke laag witte sneeuw. Dit is de wereld van Hotel Mirtillo Rosso, misschien wel het bijzonderste familiehotel van heel Italië. Hier kun je namelijk bijna het hele jaar door de magie van de bergen ervaren!

Zelfs in de zomer brengt Mirtillo Rosso je in magische wintersferen. Na een dagje raften of kajakken op de rivier de Sesia of na een dag wandelen, hiken of canyoning in de bergen is het heerlijk thuiskomen in de warme weldaad van Hotel Mirtillo Rosso. Een bezoek aan de wellness zorgt meteen voor ontspannen spieren – én een goede nachtrust.

Het hele jaar door organiseert het team van Mirtillo Rosso uitstapjes in de omgeving, van wandeltochten en bezoeken aan een boerderij tot ski- en paardrijlessen.

Hiermee biedt Hotel Mirtillo Rosso families met kinderen van nul tot veertien jaar een vakantie vol plezier, die jarenlang een unieke herinnering zal blijven.

In de winter ademt alles hier kerstsfeer, tot in het kleinste detail, van de verschillende settings tot de verhalen en spelletjes die je langzamerhand meenemen in een verrassende sprookjeswereld.

Het is een ideale plek voor ouders die samen met hun kinderen een bijzondere reis willen maken, zowel qua bestemming als qua beleving. Het hotel richt zich hierbij niet alleen op de kinderen, maar op de hele familie. In Milla’s Village is er voor het hele gezin entertainment. Een verblijf in het hotel is een ervaring waar de kinderen nog maanden over zullen praten. Pure magie!

Vakantie zonder zorgen

Het hart van het hotel is een grote open ruimte met een restaurant, een bar, een lounge, de tuin en de receptie. Er is een heerlijke spa voor de hele familie, met een speel- en wellnessruimte en twee zwembaden (één buiten/binnenbad en één peuterbad voor de kleintjes).

Ook is er een spa voor alleen de ouders (met natuurlijk een fantastische oppasservice voor de bambini, zodat je écht lekker kunt ontspannen). In de tuin staan ligbedden om te genieten van de zon.

De dertig standaard kamers hebben allemaal een tweepersoonsbed plus een extra bed. De ruim twintig familiekamers bestaan uit twee verschillende kamers: eentje voor de ouders, met een tweepersoonsbed, en eentje voor de kinderen, met een stapelbed.

Ook zijn er vijf familiesuites, die bestaan uit twee verdiepingen: beneden vind je een speelkamer met slaapbank en een badkamer, boven vind je de woonkamer, twee slaapkamers (eentje met een tweepersoonsbed en eentje met een stapelbed) en nog een badkamer. Voor de echte luxe is er ook nog de ruime Spa Suite.

Alle kamers zijn comfortabel ingericht, schoon, veilig, goed geïsoleerd en ingericht met alle aandacht voor gezinsgemak. Zo zijn de kasten ruim, is er volop ruimte om te spelen (er is zelfs speelgoed aanwezig), is er televisie en internet en kun je koffie en (kruiden)thee maken. Je zult je er meteen thuis voelen.

Ook omdat er aan alles is gedacht. Zo zijn er buggy’s, kinderstoelen en andere benodigdheden voor kinderen beschikbaar. Er zijn maaltijden voor de kleintjes beschikbaar, huisgemaakt van verse ingrediënten.

Aan de voet van de Monte Rosa

Hotel Mirtillo Rosso ligt in Riva Valdobbia, in de regio Piemonte, aan de voet van de Monte Rosa. Met 4637 meter boven zeeniveau is dit de op een na hoogste bergtop van Europa. Ietsje lager, op 4554 meter, ligt de hoogste rifugio, berghut, van Europa: Capanna Regina Margherita.

Het hotel ligt drie kilometer van Alagna, vlak bij het Monterosa Ski Resort. Milaan ligt op twee uurtjes rijden. Je kunt bij het hotel zowel fietsen als ski’s huren. ’s Winters brengt een shuttlebus je naar de skiliften.

Je vindt het Mirtillo Rosso Family Hotel aan de Strada della Barriera 8 in Località Riva Valdobbia in Alagna Valesia (Piemonte). Er is een indoor garage.

Kijk voor meer informatie op de website www.mirtillo-rosso.com of neem contact op via 0039-016391810 of via info@mirtillo-rosso.com. Volg Mirtillo Rosso Family Hotel ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *