Ontdek Italië op een Vespa!

Beleef de magie van Winterwonderland bij Hotel Mirtillo Rosso

Doe je ogen even dicht en denk aan een besneeuwd landschap met dennenbomen, rendieren, een krakend koude lucht en sterren die weerkaatsen in de dikke laag witte sneeuw. Dit is de wereld van Hotel Mirtillo Rosso, misschien wel het bijzonderste familiehotel van heel Italië. Hier kun je namelijk bijna het hele jaar door de magie van Kerstmis ervaren!

Hotel Mirtillo Rosso biedt families met kinderen van nul tot veertien jaar een vakantie vol plezier, die jarenlang een unieke herinnering zal blijven. Alles ademt hier kerstsfeer, tot in het kleinste detail, van de verschillende settings tot de verhalen en spelletjes die je langzamerhand meenemen in een verrassende sprookjeswereld.

Het is een ideale plek voor ouders die samen met hun kinderen een bijzondere reis willen maken, zowel qua bestemming als qua beleving. Het hotel richt zich hierbij niet alleen op de kinderen, maar op de hele familie. In Milla’s Village is er voor het hele gezin entertainment. Een verblijf in het hotel is een ervaring waar de kinderen nog maanden over zullen praten. Pure magie!

Vakantie zonder zorgen
Het hart van het hotel is een grote open ruimte met een restaurant, een bar, een lounge, de tuin en de receptie. Er is een heerlijke spa voor de hele familie, met een speel- en wellnessruimte en twee zwembaden (één buiten/binnenbad en één peuterbad voor de kleintjes). Ook is er een spa voor alleen de ouders (met natuurlijk een fantastische oppasservice voor de bambini, zodat je écht lekker kunt ontspannen). In de tuin staan ligbedden om te genieten van de zon.

De dertig standaard kamers hebben allemaal een tweepersoonsbed plus een extra bed. De ruim twintig familiekamers bestaan uit twee verschillende kamers: eentje voor de ouders, met een tweepersoonsbed, en eentje voor de kinderen, met een stapelbed.

Ook zijn er vijf familiesuites, die bestaan uit twee verdiepingen: beneden vind je een speelkamer met slaapbank en een badkamer, boven vind je de woonkamer, twee slaapkamers (eentje met een tweepersoonsbed en eentje met een stapelbed) en nog een badkamer. Voor de echte luxe is er ook nog de ruime Spa Suite.

Alle kamers zijn comfortabel ingericht, schoon, veilig, goed geïsoleerd en ingericht met alle aandacht voor gezinsgemak. Zo zijn de kasten ruim, is er volop ruimte om te spelen (er is zelfs speelgoed aanwezig), is er televisie en internet en kun je koffie en (kruiden)thee maken. Je zult je er meteen thuis voelen.

Ook omdat er aan alles is gedacht. Zo zijn er buggy’s, kinderstoelen en andere benodigdheden voor kinderen beschikbaar. In de zogenaamde babyshop vind je melk, luiers en andere babybenodigdheden. Het restaurant biedt speciale kindermenu’s en een self service-keuken om eten voor je baby te bereiden.

Aan de voet van de Monte Rosa
Hotel Mirtillo Rosso ligt in Riva Valdobbia, in de regio Piemonte, aan de voet van de Monte Rosa. Met 4637 meter boven zeeniveau is dit de op een na hoogste bergtop van Europa. Het hotel ligt drie kilometer van Alagna, vlak bij het Monterosa Ski Resort. Milaan ligt op twee uurtjes rijden. Je kunt bij het hotel zowel fietsen als ski’s huren. ’s Winters brengt een shuttlebus je naar de skiliften.

Je vindt het Mirtillo Rosso Family Hotel aan de Strada della Barriera 8 in Riva Valdobbia (Piemonte). Er is een indoor garage. Kijk voor meer informatie op de website www.mirtillo-rosso.com of neem contact op via 0039-016391810 of via info@mirtillo-rosso.com. Volg Mirtillo Rosso Family Hotel ook op Facebook, Twitter of Instagram.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze City Walks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *